Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

VIDEO: ‘God of War’, desemnat cel mai bun joc video la gala The Game Awards

‘God of War’, dezvoltat de Santa Monica Studio şi lansat de Sony Interactive Entertainment (SIE), a fost desemnat cel mai bun joc video la gala The Game Awards desfăşurată joi la Los Angeles (SUA), relatează EFE. Acest joc de acţiune şi aventură concura la categoria cel mai bun joc video alături de ‘Assassin’s Creed Odyssey’ (Ubisoft), ‘Celeste’ (Matt Makes Games), ‘Marvel’s Spider-Man’ (Insomniac Games), ‘Monster Hunter: World’ (Capcom) şi ‘Red Dead Redemption 2’ (Rockstar). ‘God of War’ a câştigat şi premiile pentru cea mai bună regie şi cel mai bun joc de acţiune-aventură, având în total opt nominalizări.

Westernul ‘Red Dead Redemption 2’, ai aceloraşi creatori ai seriei de succes Grand Theft Auto (GTA), a câştigat premiile pentru cea mai bună naraţiune, cea mai bună coloană sonoră, cel mai bun sunet şi cea mai bună interpretare pentru Roger Clark, care i-a împrumutat vocea protagonistului, ‘Arthur Morgan’.  ‘Dead Cells’, de Motion Twin, a câştigat premiul pentru cel mai bun joc video de acţiune, ‘Dragon Ball FighterZ’ (Arc System Works) a fost desemnat cel mai bun joc video de luptă, ‘Forza Horizon 4’ (Playground Games) cel mai bun joc video sportiv şi ‘Into the Breach’ (Subset Games) cel mai bun joc video de strategie.

La categoria cel mai bun joc video de familie a câştigat ‘Overcooked 2’ (Ghost Town Games), cel mai bun joc video pentru celular a fost desemnat ‘Florence’ (Mountains), iar ‘Fortnite’ (Epic Games) cel mai bun joc video multiplayer. ‘Combat 2018’, dezvoltat de studenţii de la Universitatea de Ştiinţe Aplicate din Norvegia, a câştigat premiul pentru cel mai bun joc video pentru copii, categorie la care a candidat şi un grup de studenţi basci, cu ‘Jena’. A fost cea de-a cincea ediţie a The Game Awards, considerate premiile Oscar ale industriei de divertisment digital şi succesoare ale renumitelor Spike Video Game Awards (2003-2013), care premiau în diferite categorii cele mai bune jocuri video ale anului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?