Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

VIDEO: Anne Hathaway, în negocieri pentru a juca într-un film inspirat din ”Sesame Street”

Actriţa americană Anne Hathaway negociază cu studioul Warner Bros. pentru a juca într-un film cu actori reali, inspirat din animaţia ”Sesame Street”, potrivit site-ului de specialitate Collider, citat joi de EFE. Jonathan Krisel, unul dintre creatorii serialului „Portlandia”, va fi ales să regizeze acest film inspirat din celebrul program cu marionete pentru copii, care va avea formatul unui musical.

În viitorul proiect „Sesame Street” va implicat şi producătorul Shawn Levy, care s-a aflat în spatele unor succese precum serialul „Stranger Things” sau pelicula „Arrival” (2016). Collider a precizat că discuţiile dintre Hathaway şi Warner Bros. sunt exploratorii, în timp ce publicaţiile Variety sau The Hollywood Reporter asigură că actriţa a primit deja o ofertă de a juca în filmul „The Witches”, de Robert Zemeckis, ceea ce ar putea-o împiedica să se alăture proiectului inspirat de „Sesame Street”.

Recompensată cu un Oscar pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar, pentru musicalul „Les Misérables” (2012), Hathaway a strălucit în filme ca „The Princess Diaries” (2001), „The Devil Wears Prada” (2006), „Colossal” (2016) şi recentul „Ocean’s Eight” (2018). Anne Hathaway va putea fi văzută în ianuarie în thriller-ul „Serenity”, în care joacă alături de reputatul actor Matthew McConaughey.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?