Ediția: Joi 13 iunie 2024. Nr. 6648
Ediția: Joi 13 iunie 2024. Nr. 6648

GALERIE FOTO: Polițiștii au dăruit bucurie copiilor din locuințele modulare, de pe strada Tisa

În cursul lunii octombrie a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea a inițiat o campanie de donare voluntară de sânge – ”100 pentru viață”, ca un demers de salvare de vieţi omeneşti, prin sprijinirea eforturilor de refacere a rezervei de sânge din Centrul de Transfuzie Sanguină Vrancea. Pornind de la ideea că acest gest de suflet are menirea să aducă un strop de bucurie, speranță și șansă la viață, polițiștii vrânceni au continuat prin valorificarea tichetelor primite în urma donării și au cumpărat alimente, fructe, rechizite și produse de igienă. De asemenea, în holul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea a fost creat ”Colțul Moșului”, iar copiii polițiștilor vrânceni au pregătit cadouri pline cu jucării, haine, dulciuri care vor ajunge la familii nevoiașe, în încercarea  de a reda zâmbetul şi speranţa, în ciuda greutăţilor şi lipsurilor de zi cu zi cu care acestea se confruntă.

Astfel, polițiștii vrânceni au oferit cadouri copiilor care provin din familii cu o situaţie materială precară, cu scopul de a contribui la bucuria pe care fiecare dintre noi ar trebui să o simţim în perioada sărbătorilor de iarnă. Totodată, la invitația Filialei de Cruce Roșie Vrancea, miercuri, 5 decembrie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea s-a alăturat campaniei umanitare ”Umple tolba lui Moș Nicolae și sacul lui Moș Crăciun” și au mers cu cadouri la copiii din locuințele modulare, de pe strada Tisa, din municipiul Focșani.

Mulțumim pe această cale Asociaţiei „Hope and Love for LIFE” Focșani pentru sprijinul acordat în identificarea unor familii la care am reușit să ajungem. Zilnic, până în pragul sărbătorilor, polițiștii vrânceni vor ajunge la familii defavorizate, ”răsplată” fiindu-le emoțiile, bucuria şi entuziasmul celor mici dar mai ales manifestarea dorinţei unora dintre copiii vizitați de a deveni poliţişti pe viitor.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 6 decembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?