Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

GALERIE FOTO: Elevii de la Colegiul Auto Focșani „trăiesc în viitor“

La Colegiul Tehnic Auto Traian Vuia Focșani s-a desfășurat o primă activitate de diseminare a proiectului „Investește în viitor!” din Schema de Granturi pentru Licee.

Coordonatoarea proiectului, directoarea Colegiului, profesoara Luminița Balaban, a subliniat importanța participării elevilor la activitățile prevăzute: ore de pregătire suplimentară la disciplinele de examen, ore de consiliere și activități extracurriculare (excursii tematice și vizite de documentare). Nu a fost omisă nici menționarea faptului că acest proiect a fost concept pentru a sprijini evoluația profesională elevilor unității. Totodată, elevii și profesorii au avut posibilitatea să-și exprime impresiile după prima lună de desfășurare a proiectului. Liceenii s-au arătat entuziasmați de activitățile proiectului.

Potrivit informațiilor furnizate de profesoara Luminița Balaban, beneficiari ai proiectului sunt 50 de elevi din clasele terminale, selectați în urma unor criterii de eligibilitate stabilite în proiect. Ei vor beneficia și de un supliment nutritiv, care constă fie într-un sandviș, fie într-o masă caldă.

Trebuie spus că proiectul este coordonat de profesoara Luminița Balaban, manager de proiect este profesorul Epaminonda Mocanu. În proiect s-au mai implicat și profesoarele Codruța Preda și Alina Manea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?