Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Bal caritabil pentru înfiinţarea Centrului de Urgenţă Life Challenge pentru victimele violenţei domestice Focşani

Asociația Protecția Victimelor – Life Challenge va organiza pe 8 decembrie, la Resort Laguna din Focşani, balul caritabil Winter Charity Ball. Cu fondurile strânse va fi sprijinită înfiinţarea Centrului de Urgenţă Life Challenge pentru victimele violenţei domestice Focşani. Acest centru va funcționa non-stop și se dorește a fi mâna de ajutor întinsă persoanelor lipsite de apărare, victime ale abuzurilor fizice şi psihice în familie. Spaţiul în care va funcționa centrul ar putea fi alocat de Primăria Focşani, fiind depusă o cerere în acest sens. „Din donaţiile strânse vom compartimenta, amenaja, dota acest imobil pentru a fi pretabil activităţilor propuse. Vom asigura permanenţa cu ajutorul voluntarilor Life Challenge: profesori, studenți, medici, asistenţi, psihologi, jurişti, dar vom folosi și personal angajat. De asemenea, ne propunem pentru început să acordăm cazare de urgenţă (8 – 10 locuri) pe perioade de 1 – 5 zile, consultanţă juridică şi psihologică gratuită“, susțin reprezentanții asociației.

De asemenea, vor fi alocate fonduri și pentru „Centrul D.A.“, de pe strada Aleea 1 Iunie, PT 9, Cartier Sud, Focşani, patronat de Asociaţia Sfântul Stelian Focşani. Acest centru oferă servicii medicale şi educaţionale gratuite copiilor din Cartierul Sud din Focşani, un cartier cu 17.000 locuitori. Pentru ca acest centru să îşi continue activitatea şi să rămână un loc de petrecere a timpului liber calitativ, gratuit pentru copiii fără posibilităţi, asociația și-a propus să aloce fonduri și pentru această cauză. În prezent, pragul centrului este trecut de peste 100 de copii săptămânal.

Distracţia la Winter Charity Ball va fi asigurată de unul dintre cele mai titrate band-uri din ţară: Călin Geambaşu Band, participantă la X Factor – Andreea Monac, îndrăgita interpretă de muzică populară Anamaria Botezatu, dar vor fi și invitaţi surpriză. Meniul ales garantat de Laguna Resort. Preţul unui tichet este de 200 lei. Rezervări se pot face la telefon 0786.825.462. Amfitrionul evenimentului va fi Laura Grigore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?