Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

A murit primarul comunei Bordești

 

Gheorghe Tătaru, primarul comunei Bordești, a murit în această dimineață la spital. El avea 70 de ani și suferea de ceva vreme de o boală incurabilă. A fost primar timp de mai multe mandate, între anii 2000-2004, 2004-2008, 2012-2016, 2016 până în prezent.

Edilul Gheorghe Tătaru semnase de curând contractul de finanțare, pentru construcția unui teren de sport la Școala Gimnazială Gheorghe Asănache, cu reprezentanții Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR).

Alături de artistul Aurel Moldoveanu, s-a implicat la sfârșitul fiecărui an școlar, în acțiunea de premiere a celor mai buni elevi din comuna Bordești.

La începutul primul său mandat a dat startul unei tradiții care avea să devină Ziua comunei Bordești, cu ocazia sărbătorii Sfântului Dumitru, prilej pentru fiii satului de a se revedea.

După alegerile din 2016, la depunerea jurământului de învestitură, Gheorghe Tătaru spunea: „Vreau să le mulțumesc locuitorilor comunei pentru modul în care au votat la alegerile din 5 iunie și pentru faptul că m-au reales în funcția de primar. Cu sprijinul Consiliului Județean și al domnului președinte Marian Oprișan voi duce la îndeplinire proiectele de viitor ale localității. Cel mai important din lista mea de obiective va fi proiectul de asfaltare a drumului județean Bordești – Tîmboiești”. Acest drum va fi modernizat, printr-un proiect cu finanțare europeană, realizat de Consiliul Județean.

Dumnezeu să-l odihnească! Condoleanțe familiei îndoliate!

Sursa foto: comunabordesti.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?