Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Autoutilitară răsturnată la ieșirea din Golești; drumarii au intervenit cu utilaje și material antiderapant pe drumurile naționale din Vrancea

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au fost solicitați să intervină pe drumul european E85, la ieșirea din localitatea Golești spre Dumbrăveni, la un accident rutier soldat cu răsturnarea în afara părții carosabile a unei autoutilitare transport marfă. S-au deplasat la fața locului o autospecială de stingere cu apă și spumă și modulul SMURD. Din fericire, nu a fost necesară intervenția echipajelor deoarece în urma accidentului nu au rezultat victime.

Pe de altă parte, conform unei informări a Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași, Secția de Drumuri Naționale Focșani a intervenit cu „2 autoutilaje și 9 tone antiderapant pe DN11A, DN2, DN23, DN23A, DN23B, DN24, DN2D, DN2M, DN2N, DN2R”. „ DRDP Iași atenționează conducătorii auto să circule cu prudență pe drumurile naționale, cu adaptarea vitezei la condițiile de drum, precum și cu privire la obligativitatea echipării autovehiculelor pentru sezonul rece, cu montarea anvelopelor de iarnă. Pentru informații privind starea drumurilor naționale din zona Moldovei, DRDP Iași stă la dispoziția participanților la trafic prin Dispeceratul său deschis în regim de permanență – tel. 0232/213168. Informații actualizate despre starea vremii și a carosabilului pot fi obținute și de la Dispeceratul CNAIR, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, precum și de pe paginile noastre web, www.drdpiasi.ro, respectiv www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naționale”, precizează sursa citată.

Sursa foto: Facebook- DRDP Iasi Oficial

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?