Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Tatăl care și-a violat fiica rămâne după gratii

Magistrații Tribunalului Vrancea au decis ca tatăl care și-a violat fiica, din Gura Caliței, să rămână după gratii. Mandatul de arestare i-a fost prelungit de magistrații de la Judecătoria Focșani la mijlocul lunii trecute, iar bărbatul a formulat contestație, care i-a fost respinsă de instanța superioară, respectiv Tribunalul Vrancea. „Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul B(…) V(…), în prezent aflat în stare de arest preventiv în Penitenciarul Focşani, împotriva încheierii Judecătoriei Focşani, pronunţată la data de 16.10.2018 (…) pe care o menţine. (…) obligă pe contestator la 60 lei cheltuieli judiciare către stat. (…) Definitivă. (…) 12.11.2018“, este decizia Tribunalului Vrancea.

Bărbatul a fost arestat în iunie, după ce în vara anului trecut poliția a fost sesizată cu privire la faptul că o fată de 14 ani ar fi fost violată de propriul tată, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Poiana Cristei. Conform celor sesizate atunci, copila ar fi fost violată în timp ce se deplasa împreună cu tatăl ei printr-o zonă împădurită, cu scopul de a ajunge dintr-un sat în altul. De asemenea, ar fi fost violată și în casa familiei. La momentul depunerii plângerii la poliție, surse oficiale spuneau că fata ar fi povestit unei persoane apropiate cele petrecute, iar aceasta din urmă a dus-o la poliție pentru a povesti calvarul prin care trecea.

În plângerea depusă anul trecut se arăta că tatăl ar fi violat-o de mai multe ori, încă de la vârsta de 12 ani. Multă vreme fata a suportat calvarul pentru că ar fi fost amenințată de bărbat. Mai mult, despre cele întâmplate ar fi știut și surorile ei, dar nici acestea nu au avut curajul să spună ceva.

De la momentul depunerii plângerii și până în prezent, anchetatorii au tot făcut verificări în acest caz, pentru a putea stabili dacă cele relatate de fată sunt sau nu adevărate. În plus, o vreme tatăl ar fi fost plecat de acasă, fapt ce i-a împiedicat pe politiști să discute cu el. La audieri, el nu a recunoscut comiterea faptei. Cu toate acestea, probele adunate în dosar au fost împotriva lui, fapt ce a dus la reținerea și la arestarea sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?