Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Comisarul șef Vasile Marin a câștigat concursul pentru funcția de adjunct al șefului IPJ Vrancea pe linie de ordine publică și siguranță rutieră

Comisarul șef Vasile Marin este de ieri, prin concurs, adjunct al inspectorului  șef al IPJ Vrancea pe linie de ordine publică și siguranță rutieră. El a promovat concursul pentru ocuparea acestei funcții, organizat luni de Inspectoratul General al Poliției Române.

Comisarul șef Vasile Marin, care a fost împuternicit adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea pe linie de ordine publică și siguranță rutieră, este polițist de 26 de ani. Din 1992 până în 1994 a lucrat în cadrul Poliţiei Municipiului Focşani, Biroul Ordine Publică, fiind agent de ordine/sectorist; din 1994 până în 1998 a lucrat la Poliţia Municipiului Focşani, Biroul Investigaţii Criminale, fiind ofiţer operativ; la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Toxice din cadrul IPJ Vrancea a fost ofiţer specialist III arme şi muniţii din 1998 până în 2001; la Serviciul Ordine Publică din cadrul IPJ Vrancea a lucrat ca și ofiţer specialist I – proximitate şi sisteme de securitate din 2001 până în 2005; șef Serviciu Ordine Publică din cadrul IPJ Vrancea a fost în perioada 2005 – 2017. În 2017 a fost numit, interimar, adjunct al șefului IPJ Vrancea, funcție pe care acum o ocupă prin concurs.

Comisarul șef Vasile Marin face echipă împreună cu comisarul șef Remus Nica, inspector șef al IPJ Vrancea, și comisarul șef Daniel Tulbure, în prezent împuternicit adjunct al inspectorului șef. „A fost un examen bazat pe subiecte profesionale, un interviu în care a fost cuprinsă o bibliografie destul de amplă, ce a acoperit liniile de muncă pe care le am și în urma căruia am fost declarat admis. Continuăm ce am început. Vrem să ducem mai departe lucrurile pe care le facem pentru comunitate. Noi trebuie să facem lucruri bune, pentru că avem de îndeplinit anumite obiective și comunitatea are aștepări de la noi, iar noi trebuie să fim acolo unde este trebuie, unde ni se cere”, ne-a declarat comisarul șef Vasile Marin.

Tot în cursul acestei săptămâni, Inspectoratul General al Poliției Române organizează concurs și pentru ocuparea celei de-a doua funcții de adjunct al inspectorului șef al IPJ Vrancea, cu recrutare din sursă internă. Funcția este ocupată prin împuternicire de comisarul șef Daniel Tulbure, fost șef al Serviciului Management Resurse Umane, care s-a și înscris la concurs.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?