Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Delia și-a dăruit ziua de naștere Anastasiei

Într-o țară în care destinul copiilor bolnavi se clatină, într-o țară în care deznădejdea ne este la căpătâi … tot copiii sunt cei care desenează magia! Atunci când încă se mai desenează magie pentru a oferi unui alt copil speranță, noi trebuie să pășim cumva în șoaptă! Anul trecut vă ceream ajutorul pentru Delia, copila a cărei tumoră cu celule gigant recidivase, la nici doi ani de la prima operație! Copila și-a rescris destinul pe foaia de observație, atunci când tumora a hotărât altfel. Și a înțeles că, oricât de nedreaptă ți se pare uneori viața, trebuie să crezi în oameni și să nu îți pierzi speranța!

Luni, Delia și-a ales cadoul de ziua ei: zâmbetul unui alt copil. Ea a ales-o pe micuța Anastasia! Acum ne îndeamnă să dăruim de ziua ei și să rescriem alt destin, destinul micuței ce suferă de amiotrofie spinală și care, deși a împlinit 6 anișori, nu a făcut încă primii pași.

 

Iată mesajul Deliei:

“Uneori boala ne fură speranța, ne fură copilăria, ne fură viața!

          Eu am învins, am învins o umbră, un diagnostic, un sistem, mi-am rescris destinul pe foi de observație, pe nopțile de veghe ale mamei, am pășit cu speranță ținându-mă strâns de mâna mamei, alături de familia mea și împreună cu voi toți! Care mi-ați fost sprijin, speranță și mi-ați venit alături moral, finaciar…

          Sunt încă copil, dar ai mei m-au învățat că atunci când primești, trebuie să înveți la rândul tău să dăruiești!

          Pe 27 octombrie este ziua mea, eu sunt bine, dar în urma mea sunt copii care nu pot privi cu speranță, la fel ca mine! Ziua mea, i-o dăruiesc micuței Anastasia!

          Micuța mea, fie ca peste ani să te văd pășind cu speranță, cu încredere și să nu uiți: atunci când sistemul ne abandonează, oamenii ne rămân aproape!

          Voi, oamenii mari, vă rog să îi fiți alături și să îi dăruiți, de ziua mea, speranță Anastasiei!

          Fiecare bănuț face diferența, fiecare gest, o vor aduce pe ea, mai aproape de speranța pe care o am eu astăzi! Împreună puteți să mai faceți un copil fericit! Împreună cu noi, Anastasia poate face primii pași!

 

          ING Bank

Titular cont: IVAN CAMELIA-LILIANA

RO76INGB0000999906516682 (RON)

Cod SWIFT:INGBROBU

Cod BIC:606410008

 

Banca Transilvania

Titular cont: Ivan Camelia Liliana

RO83BTRLRONCRT0385394101

 

CEC Bank

Titular cont: Ivan Camelia Liliana

RO78CECEC001946334512911”.

 

Acesta este mesajul unui copil căruia boala nu i-a furat bunătatea și gingășia de a rămâne copil! A maturizat-o, cu siguranță da! Delia este o luptătoare, pentru mine este exemplu de forță, ambiție, perseverență, bunătate și mărinimie! La mulți ani, copilă dragă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?