Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

GALERIE FOTO: Handbal, juniori 2 – Focșănenii au pierdut un meci care era de câștigat!

CSS Focșani – CSM Bacău 23-26 (9-12) 

Formația CSS Focșani: Nichițelea, Sava – Valeri Iorga – 4 goluri, Șewitan – 1, Duțulescu, Postelnicu, Gheorghiță – 5, Eduard Duțulescu – 5, Ionel, Berheci – 5,Bîrlă, Bardan, Boghian – 3, Mijalkovic, Burcezan.

În etapa intermediară de miercuri, 10 octombrie, din Sala Polivalentă, juniorii 2 ai CSS Focșani au întâlnit cea mai puternică echipă din seria B a Campionatului Național, CSM Bacău. Focșănenii porneau cu șansa a doua – din perspectiva rezultatelor de până acum din campionat. Însă jocul oaspeților nu a fost de speriat, doar că gazdele au arătat o inexplicabilă timorare, care i-a costat o victorie nu doar necesară, ci și posibilă. După un început bun, care le-a adus un avans de șase goluri în minutul 20, băcăuanii au cedat inițiativa, iar focșănenii s-au apropiat la 3 goluri, distanță ce avea să se micșoreze la două goluri imediat după pauză. În loc să profite de lipsa de vlagă a adversarilor și să forțeze egalarea, elevii antrenorului emerit Lucian Tucan au intrat în jocul acestora, au pierdut câteva atacuri fără să arunce la poartă și s-au văzut din nou conduși, la 4 goluri. Au recuperat din nou două goluri cu patru minute înainte de final, moment în care au fost lăsați în 4 jucători de câmp. A urmat victoria oaspeților, mai degrabă decisă de indecizia gazdelor decât de superioritatea oaspeților.

          Focșănenii vor juca astăzi, de la ora 11:30, cu CSS Bacău în deplasare, unde au de luat punctele pe care le-au pierdut, miercuri, în Sala Polivalentă.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?