Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Fotbal, Liga a III-a: Focșănenii joacă în derbiul etapei în seria I la Galați!

  • Suporter Club Oțelul – CSM 2007 sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 17.00, pe stadionul Oțelul

CSM Focșani 2007 se află în onoranta poziție de a juca astăzi (sâmbătă-n.r.) derbiul etapei în seria I a campionatului Ligii a III-a cu lidera clasamentului și una dintre cele mai îndreptățite candidate la promovare – Suporter Club Oțelul Galați. Focșănenii, care se află pe locul al patrulea al clasamentului, la patru puncte de prima poziție, sunt neînvinși, ca și adversarii lor din această etapă și buzoienii de la Gloria, alți candidați la intrarea în Liga a II-a. CSM Focșani este neînvinsă și în duelurile cu Suporter Club Oțelul, cu care a terminat de două ori la egalitate în campionatul trecut. Și va juca pentru a-și păstra acest statut! Are ca argumente prestațiile bune de pe terenuri străine, o apărare solidă, care a primit doar trei goluri în șapte etape, un moral solid conferit de parcursul de până acum din campionat.

Oțelarii vor juca, la rândul lor, pentru a câștiga și a-și conserva primul loc al clasamentului pentru a evita suprizele care i-au privat de promovare în campionatul trecut. Sub presiune, însă, pot să nu se exprime așa cum își doresc, dovadă fiind și egalul de pe teren propriu cu contracandidata Gloria Buzău. Iar un meci cu CSM Focșani 2007 are doza sa de presiune, de care oaspeții lor de astă seară pot profita! Și cred că o vor face!

Partida va fi arbitrată de Bogdan Dumitrache, la centru, asistat de Ionuț Traian Neacșu și Marius Bărbulescu, toți din București. Vor asigura observarea Teodor Grozea, din Brăila, și Nicolae Nuță, din Ploiești.

Focșănenii vor fi susținuți pe stadionul Oțelul de o galerie, pentru deplasarea căreia, la Galați, CSM 2007 pune la dispoziție un microbuz, ce va pleca din spatele Sălii Polivalente, la ora 14.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?