Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

BĂTAIE ÎN TRAFIC în Focșani, încheiată în instanță

Un bărbat din Focșani a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere. Faptele pentru care va fi judecat au fost comise în trafic, în vara anului trecut, ziua în amiaza mare. Conform rechizitoriului, la data de 10 iunie 2017, în jurul orei 12.00, în timp ce se afla la volanul unui autoturism marca Audi A8, la intersecția străzilor Mare a Unirii cu Scarlat Târnăvitu, pe fondul unui conflict în trafic, persoana vătămată a fost lovită cu pumnii în zona feței de către inculpat și a suferit leziuni ce au necesitat 7-8 zile de îngrijiri medicale. Tot atunci, inculpatul a lovit cu picioarele portiera din dreapta-spate a mașinii părții vătămate, portieră pe care a îndoit-o și a distrus oglinda din partea dreaptă.

Din anchetă și din declarațiile martorilor a rezultat că persoana vătămată se afla în mașina personală, la intersecția celor două străzi. Aici, aceasta s-a intersectat cu inculpatul care vira dreapta și ar fi intrat pe sensul de mers al persoanei vătămate. Persoana vătămată i-a reproșat inculpatului cele petrecute după care și-a continuat drumul. În timp ce persoana vătămată se afla în intersecție și se asigura pentru a putea efectua un viraj, a apărut inculpatul care s-a dus în partea dreaptă a mașinii și a lovit cu piciorul portiera pe care a înfundat-o. Apoi a rupt și oglinda mașinii persoanei vătămate. Prin geamul care era deschis, inculpatul a lovit persoana vătămată cu pumnul în zona feței.

Cele două persoane implicate sunt vecini și se pare că râca dintre ei a pornit de la un loc de parcare. Inculpatul a refuzat să dea declarații în acest dosar în calitate de suspect și inculpat. La rându-i, a depus o plângere cu privire la cele petrecute, iar în declarația dată în acest dosar a susținut că a fost amenințat cu acte de violență și lovit. După cum reiese din rechizitoriu, aspectele susținute de inculpat nu s-au confirmat.

Bărbatul care a fost lovit și căruia i-a fost avariată mașina, se constituie parte civilă în dosar cu suma de 18.000 lei reprezentând contravaloarea reparațiilor efectuate la mașina avariată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?