Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

VIDEO și GALERIE FOTO: Două seri incendiare la Focșani cu Helena Paparizou, Fashion show by Cătălin Botezatu, Cristi Minculescu

Simultan cu Festivalul Internațional al Viei și Vinului „Bachus 2018“, în Focșani a avut loc și cea de-a III-a ediție a Festivalului Naţional „Cântece de Viţă Veche şi Nouă”. Pe scena festivalului au urcat sâmbătă seară Ionică Moroșanu, Lino Golden; Jo&Band; Cristi Minculescu, Valter & Boro (Bună seara, prieteni!). Pe parcursul serii au avut loc prezentări de modă în cadrul Vrancea Fashion show by Cătălin Botezatu. Duminică, programul a inclus recitaluri Geta Postolache, Sylvia by D.J. Rynno, Shift, DJ Project&Mira, Pepe și recital extraordinar Helena Paparizou. Seara s-a încheiat cu un spectacol pirotehnic multimedia.

Joi, în deschiderea Festivalului Internaţional al Viei şi Vinului – Bachus 2018,  președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, persoana de numele căruia se leagă acest frumos eveniment dedicat viticultorilor vrânceni, a declarat: ,,Le spun pentru a nu știu câta oară dușmanilor acestei manifestări, celor care sunt împotriva acestui festival, celor care vor să stăm acasă pe întuneric, celor care nu vor să facem acest festival, că viața nu înseamnă numai grija zilei de mâine, viața nu înseamnă numai grija coșului zilnic, numai grija față de copiii noștri și față de familii, viața mai înseamnă muzică, poezie, viața mai înseamnă cântec, vin de calitate și înseamnă distracție și relaxare”. Acesta a fost prezent și duminică seara în Piața Unirii pentru a asista la spectacole.

 

          VIDEO – George MARDARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?