Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Spitalul Județean Focșani angajează medici

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” Focșani organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă determinată, a unui post cu normă întreagă de medic specialist ATI la Secția ATI (36 luni) și a unui post cu normă întreagă de medic primar medicină internă la Secția medicină internă (36 luni). Pentru participarea la concurs, candidații trebuie să îndeplinească acele condiții publicate la sediul unității și pe site-ul www.spitalvn.ro.

Candidații pot depune dosarele de participare la concurs până cel târziu la data de 4 octombrie 2018 inclusiv, ora 16,00,  la sediul Spitalului Județean de Urgență „ Sf. Pantelimon” Focșani. Relații suplimentare poate oferi Serviciul RUNOS, telefon 0237/625000, int.278.

Spitalul Județean de Urgență a mai scos la concurs, în urmă cu o lună, un post de medic reumatolog, un post de medic psihiatru, un post de medic urolog și un post de medic neonatolog. Din păcate, potrivit conducerii spitalului, nu s-a înscris decât un singur medic specialist, pentru postul de medic reumatolog.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?