Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Jim Carrey va expune la Los Angeles desenele și caricaturile sale reprezentându-l pe Donald Trump

Actorul Jim Carrey va inaugura o expoziţie la Los Angeles cu desene şi caricaturi satirice la adresa preşedintelui SUA, Donald Trump, relatează marţi EFE. Galeria Maccarone din oraşul californian informează într-un comunicat trimis presei că expoziţia, intitulată ”IndigNation: Political Cartoons by Jim Carrey, 2016-2018”, îşi va deschide porţile la 13 octombrie şi va rămâne deschisă publicului până la 10 noiembrie. De când Donald Trump a câştigat alegerile în noiembrie 2016, Jim Carrey, care şi-a demonstrat în numeroase ocazii opoziţia faţă de ideile controversatului magnat, a postat pe reţelele de socializare desene care ilustrează viziunea sa asupra situaţiei politice din SUA.

Michele Maccarone, fondatoarea Galeriei Maccarone, a declarat că arta poate servi ca mijloc de protest pentru creatorul său. „Desenele politice ale lui Jim Carrey sunt un exemplu în acest sens. El desenează în fiecare zi pentru a-şi materializa protestul şi se foloseşte de Twitter pentru a se asigura că un public cât mai amplu vede aceste imagini alături de comentariul său”, a spus ea.

Jim Carrey a fost unul dintre comedianţii cei mai populari de la Hollywood în deceniul 1990 datorită unor filme ca ”Ace Ventura: Pet Detective” şi ”Dumb and Dumber” (ambele din 1994), în care făcea gală de stilul său exagerat marcat prin mimică, gesturi şi glume savuroase. Ulterior, actorul canadian s-a lansat în stilul dramatic cu roluri memorabile în filme precum ”The Truman Show” (1998), ”Man on the Moon” (1999) şi ”Eternal Sunshine of the Spotless Mind” (2004).

Jim Carrey a reluat recent colaborarea cu Michel Gondry, care a regizat ”Eternal Sunshine of the Spotless Mind”, la serialul ”Kidding”, lansat în premieră de Showtime la 9 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?