Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Curs de formare derulat la Odobești de Organizaţia Internaţională a Francofoniei

La începutul lunii viitoare, județul Vrancea va fi gaza unui eveniment național, cu oaspeți din străinătate. Aceștia vor veni la Odobești în prima săptămână din luna septembrie.

Potrivit informațiilor furnizate de inspectorul școlar de limba franceză Narciza Marin, vor avea loc activităţi de formare, organizate în cadrul programului „Usage et rayonnement du français“, al Organizaţiei Internaţionale a Francofoniei (OIF), derulat în colaborare cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi Inspectoratul Școlar Județean Vrancea, în perioada 6-7 septembrie 2018. La Odobeşti se va desfășura stagiul de formare naţională cu tema „Intégrer l’approche actionnelle dans l’enseignement du FLE“. La acest curs vor participa 23 de profesori de limba franceză din ţară şi din judeţul Vrancea, curs ce va fi animat de formatorul Pierre – Yves Roux, de la Centrul Internațional de Studii Pedagogice Sèvres, Franţa.

Evenimentul va avea loc la Green Garden Resort Odobeşti şi se va desfăşura în parteneriat cu Casa de Cultură „C. C. Giurescu“ din localitate, Liceul Tehnologic Odobeşti şi Liceul Teoretic “D. Zamfirescu” Odobeşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?