Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

GALERIE FOTO: Plafar Natural Divine Splendor te ajută să trăiești sănătos!

Plafar Natural Divine Splendor este noul loc din oraș de unde îți poți cumpăra produsele naturiste pe care le dorești. Cu o experiență de șapte ani ca asistent de farmacie, tânăra Andreea și-a propus ca, împreună cu mama și cu sora sa, să deschidă un magazin tip plafar, unde oamenii să găsească nu doar suplimentele naturiste de care au nevoie, ci și sfaturi din partea personalului.

Într-o lume în care aerul este din ce în ce mai nociv, în care consumăm pe fugă produse pline de coloranți artificiali, problemele de sănătate apar tot mai des. Bombardat cu medicamente sintetice, organismul nostru nu mai face față de multe ori și ne trezim în colaps. Există însă o cale naturală, care poate ajuta organismul să facă față stresului de zi cu zi. Produsele naturiste pot fi o cale sigură către menținerea sănătății și tratarea multor afecțiuni. „Dumnezeu a lăsat plantele de leac, pentru ca omul inteligent să le folosească, spune Andreea.

Amplasat pe Bulevardul Unirii, nr. 8, Plafar Natural Divine Splendor te poate ajuta să înveți să trăiești și să mănânci sănătos, cum să previi anumite boli și cum te poți trata de anumite afecțiuni cu remedii naturiste. Cu o gamă variată de suplimente și produse naturiste, vitamine, tincturi, loțiuni, extracte naturale din plante, ceaiuri, alimente fără gluten, produse destinate igienei corporale și prețuri accesibile oricărui buzunar, Plafar Natural Divine Splendor este magazinul care te poate ajuta să ai o viață sănătoasă. Cu posibilitatea de a comanda produsele naturiste care nu sunt pe stoc, dar de care ai nevoie, Plafar Natural Divine Splendor promite să devină prietenul de nădejde al sănătății tale.

Programul magazinului este următorul:

Luni – Vineri: 08:00 – 20:00

Sâmbătă: 08:00 – 16:00

Duminică: 09:00 – 13:00

Adresa de facebook este: https://www.facebook.com/Plafar-Natural-Divin-Splendor-436709740148937/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?