Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

GALERIE FOTO: Fotbal juniori – Cluburile Inizio și Junior s-au unit și au devenit Inizio Junior Focșani!


    În peisajul fotbalistic vrâncean la nivelul copiilor, cluburile Inizio și Junior au apărut relativ recent, dar în 2018 prima dintre cele două grupări a reușit performanța de a deveni campioană județeană la juniori C, U 15! A fost încununarea lucrului foarte bine făcut – ca selecție și pregătire, al profesionismului antrenorilor Rodinel Stan și Cristinel Ionel. „Prin muncă, încredere, ambiție, dăruire și modestie, am reușit. Nu ne vom opri aici, vom continua și vom deveni din ce in ce mai buni. Este doar începutul!”, scriau atunci pe pagina de facebook a Inizio, reprezentanții clubului. Și fostul lor coleg de la Panciu, Răzvan Duțu, a avut rezultate de apreciat cu clubul său, Junior Focșani, mai tânăr decât Inizio, dar cu proiecte bine definite pentru pregătirea copiilor pentru a deveni fotbaliști. Cei trei antrenori au decis ca, de la 1 iulie 2018 să fuzioneze cele două cluburi și să-și însumeze priceperea, dăruirea față de profesia de antrenor de fotbal și să dea, astfel, forță sporită întreprinderii lor.
    Clubul rezultat în urma fuziunii se numește Inizio Junior Focșani. „Această fuziune reprezintă exact schimbarea care ne va duce inevitabil la un alt nivel. Staff-ul clubului va fi alcătuit din Rodinel Stan, Răzvan Duțu și Cristinel Ionel. Un staff sută la sută profesionist din toate punctele de vedere!”, este precizat pe pagina de facebook a noului club.
    Sediul Inizio Junior Focșani va fi la Baza Sportivă Valentino Sports, din strada Viilor, nr. 3A pentru grupele mici, și la terenul de iarbă naturală din Mircești,  pentru grupele mari. Conducătorii clubului anunță că va fi sigurat transportul dus-întors al copiilor la antrenamentele făcute la Mircești.

    Foto: Florin-Leonard Balanica

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?