Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

GALERIE FOTO: Baschet – Echipa U 16 a Focșaniului, a patra la turneul internațional de la Atena!


    Echipa de baschet U 16 a CSM 2007-LPS Focșani a participat, săptămâna trecută, la turneul Internațional de baschet – IBYT TOURNAMENT ATENA 2018 organizat pentru U 16 și U 14. La categorie de vârstă la care au concurat focșănenii, U 16, au fost constituite două grupe. Adversarele formației pregătite de profesorul Petruț Mihai au fost echipe din țări cu mare tradiție în baschet și cu rezultate foarte bune în competiții internaționale: Panther, din Muntenegru și Thrakomakedones din Grecia. În cealaltă grupă a fost câte o echipă din Grecia, Estonia și Israel.
    Baschetbaliștii focșăneni au încheiat întrecerea din grupă pe locul al doilea, după ce au fost întrecuți cu 68-48 de muntenegrenii de la Panther și au câștigat cu 55-51 meciul cu grecii de la Thrakomakedones. În semifinale, CSM 2007-LPS Focșani a pierdut cu 41-71 în fața echipei Ironi din Israel iar în partida pentru locurile 3-4 au fost învinși cu 61-41 de grecii de la Aenk.   
    Pentru jucătorii focșăneni a fost un foarte util turneu de pregătire în compania unor adversari puternici, reprezentanți ai unor școli de baschet valoroase și în care elevii profesorului Petruț Mihai au disputat patru jocuri  solicitante, dar din care au avut de învățat multe lucruri ce le vor folosi în compețiile naționale ce vor începe în toamnă – Campionatul Național U 16 și Liga Națională de seniori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?