Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

Atletism: Trei vrânceni la Campionatul Balcanic al juniorilor I!


Campionatul Balcanic de atletism al juniorilor I își va consuma întrecerile ediției din vara acestui an la Istanbul, în zilele de 21 și 22 iunie.
La startul competiției de vor afla și trei atleți vrânceni – doi de la Adjud și unul de la Focșani. Georgiana Zglimbea, eleva profesorului Nelu Ciortan, de la secția Adjud a CSS Focșani, cu legitimare și la CA Roman, va reprezenta România la aruncarea suliței, probă în care și-a îndeplinit baremul și pentru Campionatul European al juniorilor de la Gyor. Georgiana este multiplă campioană a României în probele de aruncarea suliței și aruncarea greutății.
Tot de la Adjud, unde a fost pregătit de profesorul Sorin Crăciun, iar acum este legitimat la SCM Bacău, CSM Onești, este și reprezentantul României în proba de suliță băieți, multiplul campion național Alexandru Grigore. De la LPS Focșani-CSM Focșani 2007 va alerga pentru România în ștafeta de 4×400 metri Mihai Răzvan Vasiliu, un alt multiplu campion național, elevul profesorului Gabriel Alexandrescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?