Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Olimpicii de la geografie, premiați în acorduri de chitară


Vineri, a fost și rândul copiilor cu rezultate deosebite la geografie să fie premiați. Festivitatea a fost condusă de profesorul Vasile Ovidiu Allen, inspector școlar de specialitate, și a debutat în acorduri de chitară. Matei Todirașc, de la școala Gimnazială „Alexandru Vlahuță” din Gugești, a interpretat o superbă melodie la chitară. Premierea acestora a avut loc într-un cadru festiv în sala mare a Inspectoratului Școlar Județean.
„Pentru voi, dragi elevi, și pentru dumneavoastră, stimați colegi, suntem azi aici. Felicitări pentru rezultatele voastre, care sunt pe măsura muncii depuse atât de voi, cât și de cei care se află în permanență în umbra voastră, domnii profesori, colegii noștri. Nu în ultimul rând, le mulțumim părinților voștri, care știm că sunt acolo, lângă voi, zi și noapte, și vă susțin necondiționat. Este oricând o bucurie să ne aflăm în rândul vostru. Și când spun al vostru, mă refer la cei mai buni dintre cei mai buni la disciplina geografie. Cu siguranță aveți planuri pentru viitor și acesta este doar un pas pentru a atinge țelul pe care vi l-ați propus. Vă felicităm din toată inima și nu uitați că un mic rezultat, care are în spate o muncă de zile lungi și chiar ani de zile, este un început pentru ca voi să deveniți mai buni pe zi ce trece și pentru a vă împlini visul. Încă o dată felicitări pentru aceste rezultate frumoase și numeroase în același timp. Știu că există în sală și sponsori, cărora vreau să le mulțumim pentru că s-au gândit la copiii care fac și altceva în afară de a copilări. Vă mulțumesc pentru ultima oară în acest context, vouă elevilor, domnilor profesori, dar și părinților care v-au educat să puneți preț pe școală. Succes în continuare”, a fost mesajul inspectorului școlar general Lauriana Ailincuței.
Alături de cei mai buni elevi la geografie a fost și adjunctul IȘJ, profesorul Aurel Șelaru, care i-a felicitat pentru efortul depus în timpul anului. „Mulțumim tare frumos, pentru că dumneavoastră elevi, cadre didactice faceți cunoscut numele județului Vrancea cu cinste și cu mândrie. Chiar dacă unii dintre colegii voștri, dragi elevi, aleg să facă altceva, voi vă dedicați timpul acestei discipline deosebite. Este disciplina care te colindă peste tot, îți spune despre multe locuri dar te întoarce înapoi, în România, în Vrancea. Lucrurile bune se fac în timp, iar voi dovediți acest lucru prin fiecare efort pe care îl depuneți. Vreau să vă mulțumesc vouă, elevilor, dumneavoastră, colegii noștri, cadre didactice, dumneavoastră dragi părinți, care îi iubiți pe acești copii necondiționat și pentru care, de cele mai multe ori, vă dați peste cap ca ei să poată participa la concursuri, la olimpiade și alte activități. Felicitări tuturor!”, a spus Aurel Șelaru.
Trebuie spus faptul că alături de copii au fost premiate și cadrele didactice care i-au condus pe aceștia spre performanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?