Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Un bărbat din Suraia este căutat de familie și de polițiști


    Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din comuna Suraia, este căutat de rude și polițiști, după ce a dispărut de acasă. Dispariția bărbatului s-ar fi produs în mod voluntar, sâmbătă, la primele ore ale dimineții. Potrivit unor surse locale, bărbatul și-ar fi luat bicicleta și ar fi plecat, însă nimeni nu știe unde. Soția bărbatului ar fi povestit că în jurul orei 5:00, când s-a trezit, ar fi constatat că bicicleta bărbatului nu mai este în curte. Potrivit acelorași surse, cu o zi înaintea dispariției, mai exact vineri, bărbatul ar fi consumat o cantitate însemnată de alcool și ar fi fost vizitat acasă de o femeie, din aceeași localitate, care i-ar fi reproșat că în loc să-i prășească porumbul, i-a distrus aproape toată cultura. Aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, bărbatul i-ar fi tăiat femeii aproape tot porumbul.
    Surse locale spun că pe fondul consumului de alcool, între bărbat și soția acestuia ar fi avut loc frecvent conflicte. Soția sa ar fi povestit că la momentul dispariției de acasă, bărbatul ar fi luat cu el și o secure. Potrivit localnicilor, bărbatul, a cărui locuință este situată la aproximativ 250 de metri de Siret, avea obiceiul să umble pe malul râului și să adune lemne aduse de apă. El nu ar fi obișnuit să plece de acasă pe perioade îndelungate, iar majoritatea timpului și-o petrecea în compania soției, care-l însoțea aproape peste tot.
     Deși rudele i-ar fi spus femeii să anunțe poliția încă de sâmbătă că bărbatul i-a dispărut de acasă, aceasta ar fi dorit să mai aștepte, de teamă că bărbatul se va întoarce și se va supăra, aflând că-l caută poliția. Oamenii legii au fost sesizați duminică cu privire la dispariția bărbatului,  la o zi după ce acesta a plecat de acasă. Imedidat după anunțarea dispariției, în cursul serii de duminică, bărbatul a fost căutat prin împrejurimi de polițiști, care au scotocit întreaga zonă, însoțiți fiind și de un câine de urmă. Cum însă trecuseră deja câteva ore bune, iar între timp mai și plouase, căutările nu au dat roade.
     Sursele noastre ne-au precizat că la scurt timp după ce au început căutările bărbatului, între rudele acestuia ar fi apărut discuții contradictorii, o parte dintre rude lânsând ipoteza că bărbatul ar fi putut fi ucis de către soția sa. Oamenii legii au verificat de îndată această ipoteză, care însă nu se confirmă, în gospodăria celor doi nefiind găsite urme de violență. În cursul zilei de miercuri polițiștii au desfășurat activități ample de căutare, împreună cu familia și cu voluntari din cadrul SVSU. Până în prezent nimeni nu știe unde s-ar putea afla bărbatul și nu există martori care să-l fi văzut în dimineața în care a plecat de acasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?