Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Minifotbal, Cupa Grafit Decor – Competiția surprizelor lasă pe dinafară campioana și medaliata cu bronz din acest an ale Ligii AutoVip!


    La sfârșitul săptămânii trecute, minifotbalul din Vrancea a chemat echipele în sferturile de finală ale Cupei României Grafit Décor. Ca și în alte sporturi, și la minifotbal Cupa se dovedește a fi competiție a surprizelor. Au fost eliminate în această fază campioana abia încununată a minfotbalului vrâncean, ACS Mausoleul Mărășești și medaliata cu bronz, AS Tomiță Lazăr.
    Formația din Mărășești a fost depășită cu un greu de prevăzut 6-2 (4-0) de Green Garden Odobești, după o primă repriză în care nu a avut replică pentru jocul foarte bun al odobeștenilor. AS Tomiță Lazăr a fost întrecută cu 1-0 (0-0) de Atletico Textila. AS United a trecut cu 3-1 (1-1) de Viitorul Cîmpineanca iar vicecampioana Flux AS a făcut un sec 7-0 cu Progresul Focșani.  
În semifinalele programate pentru duminică, 3 iunie, se vor întâlni Green Garden Odobești cu Atletico Textila și Flux AS cu AS United.       

    ACS Mausoleul Mărășești și Flux AS Focșani și-au aflat aseară progamul meciurilor din Campionatul regional de minifotbal Nord Est unde s-au calificat după ce au devenit campioană, respectiv vicecampioană a Ligii AutoVip.
ACS Mausoleul Mărășești face parte dintr-o grupă în care vor mai evolua Marsat Roman, Fabio Botoșani și Puf de Păpădie Bistrița iar Flux AS va fi colegă de grupă cu Coriolan Bacău, Fenix Play Piatra-Neamț și PremierSport Iași.
Tragerea la sorți a programului jocurilor turneului Campionatului regional Nord Est a fost făcută aseară, la Bistrița. Vom reveni cu amănuinte în numărul de mâine al Monitorului de Vrancea.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?