Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

VIDEO: Ryan Reynolds: ‘Deadpool este un idiot disfuncţional care știe că trebuie să devină mai bun’


Actorul canadian Ryan Reynolds a prezentat luni la Madrid partea a doua a filmului Deadpool, o nouă ecranizare a universului de benzi desenate Marvel, pe care l-a considerat „un idiot disfuncțional”, care face haz de el însuși, un antierou care se forțează „să fie azi ceva mai bun decât ieri, la fel ca noi”, relatează EFE. „Deadpool este un personaj cu moralitate flexibilă, care nu vrea să facă binele și o face anevoie; nu este un virtuos, nu este un Superman sau un Captain Americă. Acest lucru îl face unic, interesant dacă doriți. Până la urmă îl îndrăgești pe acest tip care greșește atunci când vrea să fie perfect și care prezintă o versiune îmbunătățită a lui însuși”, spune Reynolds.
Actorul, protagonist, producător și scenarist al ‘Deadpool 2’, a dat aceste explicații la o întâlnire cu presa desfășurată luni la Madrid la care a venit însoțit de Josh Brolin care îl interpretează pe maleficului Cable și care, în mod curios, joacă rolul negativ și în superproducția ‘Avengers: Infinity War’. „Pentru un actor este distractiv să joace astfel de roluri; ai impresia că aceste filme nu au nevoie de un joc bun actoricesc, însă îmi dau seama că e nevoie de multă concentrare, multă imaginație și mai ales de convingere”, a spus Ryan Reynolds, care s-a declarat „fericit”, dacă va fi chemat să facă filme cu supereori și la 50 de ani. „La vârsta mea – a râs Brolin – nu mă interesează astfel de lucruri, este vorba de o decizie personală să mă simt bine atunci când merg la lucru”. ”Thanos’ – maleficul din ‘Avengers’ – este ca și cum aș juca teatru la New York, sau aș reciti cărțile lui Ray Bradbury. Este ca un mușchi puțin exersat, însă puțin câte puțin te regăsești în mijlocul monologurilor din benzile desenate. Mă gândesc să continui, dacă nu va fi un eșec usturător”, a glumit actorul.
Glumele fără perdea, râsetele și comentariile „puțin academice” s-au repetat și în prima parte, criticii fiind din nou surprinși de Deadpool survolând sălile de cinema. Filmul este regizat de David Leitch, cunoscut pentru ‘John Wick’ (2014) și ‘Atomic Blonde’ (2017). ‘Deadpool 2’ este continuarea primei părți din 2016, care a avut un mare succes de public – cu încasări de peste 837 de milioane de dolari – și de critică, fiind primul filmul cu supereroi nominalizat la Globurile de Aur.

Întregul articol pe https://bit.ly/2K65bd7


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?