Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Doi vrânceni, prinși la braconaj piscicol


Bănuiți de mai multe furturi din municipiu, identificați de polițiști

La data de 27 aprilie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate în patru  dosare penale de furt calificat, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Focșani au identificat șapte tineri, cu vârste între 15 și 22 de ani, care ar fi săvârșit mai multe infracțiuni de furt pe raza municipiului Focșani. Cei în cauză sunt bănuiți de furt dintr-o societate comercială, tentativă furt din auto, furt de auto, respectiv furt încălțăminte de pe sârmă. Faptele ar fi fost săvârșite în perioada 22 martie-12 aprilie a.c.. Prejudiciul total în aceste cauze a fost estimat la peste 7000 de lei.
Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

Minor depistat în timp ce conducea fără permis, un moped neînmatriculat/ neînregistrat
 
La data de 27 aprilie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică Focșani au depistat pe strada Gh. Doja un moped fără număr de înmatriculare sau înregistrare. Conducătorul mopedului a fost identificat ca fiind un minor, de 16 ani, din localitate, care nu posedă permis de conducere pentru niciun fel de categorie auto, iar mopedul nu era înmatriculat sau înregistrat.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Cercetați pentru infracțiuni la regimul rutier

La data de 27 aprilie a.c., ora 09.08, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Nereju au depistat pe DC 106 – Nereju un bărbat, de 48 de ani, din localitate, în timp ce conducea un moped. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 29 aprilie a.c., ora 03.59, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Focșani au oprit în trafic, pe strada Mărășești, un autoturism condus de un bărbat, de 32 de ani, sub influența alcoolului. În urma testării alcoolscop, a rezultat o concentrație de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
 
La data de 28 aprilie a.c., ora 16.35, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Vidra au depistat pe DN2D, în comuna Vidra, un tânăr, de 18 ani, din comuna Nereju, în timp ce conducea un autoturism care avea autorizația de circulație provizorie expirată din ziua de 21 aprilie a.c..
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul neînmatriculat.

Depistați de polițiști în timp ce pescuiau în perioada de prohibiție
 
La data de 28 aprilie a.c., ora 13.10, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud au depistat doi bărbați, de 47 respectiv 58 de ani, din comuna Homocea, în timp ce pescuiau în perioada de prohibiție, în râul Siret, folosind trei undițe telescopice.
Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj piscicol („pescuitul prin orice metode al reproducătorilor, în perioada de prohibiție și distrugerea icrelor embrionate de pește în zonele de reproducere naturală”).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?