Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

GALERIE FOTO: Colegiul Tehnic ”Edmond Nicolau” a câștigat Cupa Primăverii la fotbal


Cupa Primăverii la fotbal licee a fost câștigată de echipa de fotbal a colegiului Tehnic Edmond Nicolau din Focșani. Dedicată Centenarului Marii Uniri și desfășurată sub deviza „sportul unește oamenii”, Colegiul Tehnic Edmond Nicolau a organizat la sala de sport a Colegiului Alexandru Ioan Cuza cea de a patra ediție a Cupei Primăverii la fotbal, competiție la care au participat și echipele de fotbal de la Liceul de Artă Gheorghe Tattarescu (coordonată de profesorul Florin Danciu), Liceul Tehnologic G.G. Longinescu (profesor Cătălin Danciu), Colegiul Național A. Cuza (profesor Ion Grigoriu și Silviu Roșu) și Colegiul Tehnic Edmond Nicolau (profesori Ionel Ambrozie și Petre Ittu).
Competiția a fost dedicată Centenarului României, dorind astfel să se aducă un omagiu „zilei istorice” Marea Unire de la 1918. „Această competiție sportivă face parte din programul și calendarul Competițional propriu colegiului nostru, în colaborare cu DJST Vrancea și AJF Vrancea, care are ca bază o formă de practicare accesibilă a activităților sportive extrașcolare, îmbunătățirea cadrului organizatoric și preocuparea profesorilor pentru timpul liber al elevilor”, ne-a transmis profesorul Ionel Ambrozie, coordonator al echipei câștigătoare. Totodată, profesorii au dorit să promoveze spiritul de competiție și fairplay, toleranța și libertatea de exprimare sportivă. Meciurile arbitrate de profesorul Florin Danciu, în reprize de câte 20 de minute, s-au desfășurat în sistem de semifinale, finală mică și finală mare, consemnându-se rezultatele: Liceul de Artă – Colegiul Cuza 0-5, Colegiul Edmond Nicolau – Liceul G.G. Longinescu 4-2, Liceul G.G. Longinescu – Liceul de Artă 4-2, Colegiul Tehnic Edmond Nicolau – Colegiul Cuza 2-1.
În urma meciurilor disputate între echipele liceelor menționate, locul I a fost adjudecat de fotbaliștii de la Colegiul Edmond Nicolau. Pe locul II s-au clasat elevii de la Cuza, pe locul al III-lea au fost elevii de la Longinescu, iar echipa Liceului de Artă s-a clasat pe ultimul loc. Echipele au fost premiate cu cupe și diplome din partea Direcției Județene de Sport și Tineret Vrancea (DJST), seturi de câte 4 mingi, dar și cu diplome pe echipe și individuale din partea conducerii Colegiului Tehnic Edmond Nicolau. Asociația Județeană de Fotbal, condusă de Dan Dumitru, a fost prezentă la premiere prin vicepreședintele Dan Iorga, care a și înmânat echipelor seturile de mingi.
Pe lângă premierea echipelor, au mai fost premiați și câțiva jucători precum Răzvan Ștefănescu, de la colegiul Cuza, la categoria „cel mai eficace portar”, Nelu Răuță de la Liceul G.G.Longinescu, la categoria „cel mai eficace atacant”, Sanir Vișan de la Colegiul Edmond Nicolau, la categoria „golgater”, și Alexandru Tarbă de la Edmond Nicolau, la categoria „cel mai tehnic jucător”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?