Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Două fete de 12 ani s-au bătut, una ajungând la spital; un copil de 6 ani a fost lovit de o mașină în parcarea unui restaurant, altul de 13 ani s-a opărit


    Mai multe persoane au ajuns în weekend la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) Focșani pentru a primi îngrijiri medicale după ce au fost victimele unor agresiuni, accidente sau au încercat să-și pună capăt zilelor.
    Un copil în vârstă de șase ani a ajuns la UPU, după ce a fost acroșat de un autoturism, în parcarea unui restaurant din cartierul Sud al municipiului Focșani. Din fericire, băiețelul nu a avut nevoie de internare. „R.S., persoană de sex masculin în vârstă de șase ani, din Focșani, contuzie forte gambă dreaptă prin accident rutier. Pacientul nu se internează”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală.
    Tot în weekend, o copilă de 12 ani din Focșani a ajuns la UPU pentru îngrijiri medicale, după ce s-ar fi bătut cu o altă fată de 12 ani. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, copila nu a rămas internată. „D.A.G., persoană de sex feminin, în vârstă de 12 ani, din Focșani, traumatism cranio-facial prin agresiune, contuzie abdominală. Pacienta refuză internarea”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean.
    Și un tânăr de 16 ani a ajuns la UPU, după ce a fost victima unei agresiuni fizice. „I.C., persoană de sex masculin, în vârstă de 16 ani, din localitatea Ciușlea, traumatism cranio-facial prin agresiune, contuzie regiunea cervicală anterioară. Pacientul nu se internează”, se arată în buletinul de presă menționat.
    Un bărbat din comuna Vulturu a ajuns la UPU în cursul zilei de sâmbătă, după ce a încercat să-și pună capăt zilelor înghițind mai multe medicamente. „I.G., bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Vulturu, ingestie medicamentoasă în scop suicidal. Se recomandă examen psihiatric”.
    Alți doi bărbați au fost aduși în weekend la UPU Focșani, după ce au fost implicați în agresiuni fizice. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, cei doi nu au avut nevoie de internare. „I.R., bărbat în vârstă de 35 de ani, din Focșani, contuzie craniană și toracică prin agresiune. Pacientul nu se internează”, „S.F., bărbat în vârstă de 31 de ani, din Focșani, contuzie craniană facială și toracică prin agresiune. Pacientul nu se internează”.
    Un bărbat din localitatea Găgești și un copil din comuna Jariștea au ajuns în weekend la UPU, după ce au suferit arsuri pe suprafața corpului. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, ambii au fost internați în cadrul secției Chirurgie Plastică. „M.G., bărbat în vârstă de 67 de ani, din localitatea Găgești, arsură de grad II și III, prin flacără braț și antebraț drept. Pacientul se internează la chirurgie plastică”, „M.Ș., persoană în vârstă de 13 ani, din comuna Jariștea, arsură prin lichid fierbinte de grad II, coapsă dreaptă. Pacientul se internează la Chirurgie plastică”.
    O femeie din județul Teleorman a ajuns în weekend la UPU Focșani, după ce a fost victima unei agresiuni fizice. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, în urma loviturilor suferite, femeia a fost internată în cadrul secției Chirurgie. „P.M., femeie în vârstă de 61 de ani, din localitatea Vitănești, traumatism cranio-cerebral deschis cu plagă contuză occipitală stângă prin agresiune. Pacienta se internează la Chirurgie”. O femeie din comuna Păunești a ajuns la UPU Focșani, după ce a încercat să-și pună capăt zilelor. „M.G.D., femeie în vârstă de 38 de ani, din comuna Păunești, tentativă autolitică prin ingestie plurimedicamentoasă. Bilet de trimitere psihiatrie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?