Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

ISU Vrancea popularizează meseria de pompier la Bursa locurilor de muncă, de astăzi


    Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Anghel Saligny” al județului Vrancea va participa vineri, 20.04.2018, la „Bursa locurilor de Muncă”, eveniment organizat de către Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vrancea în Focșani și Adjud, cu scopul promovării profesiei de salvator și orientării profesionale a potențialilor candidați la instituțiile de învățământ care formează personal pentru nevoile Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.
Pentru a deveni pompier profesionist trebuie să fii absolvent al  Facultății de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București sau al Școlii Militare de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești. Durata studiilor este de patru ani la Facultatea de Pompieri și de un an la Școala de Subofițeri de Pompieri.
    Cei care își doresc să îmbrace haina de pompier trebuie să dea dovadă de „Curaj și devotament!” alături de dorința de a ajuta oameni și a salva vieți.
    Tinerii care sunt interesați să devină pompieri profesioniști, pot solicita mai multe informații la Serviciul de resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Anghel Saligny” al județului Vrancea sau prin accesarea paginilor de internet: www.isujvn.ro, www.igsu.ro, www.academiadepolitie.ro și www.scoaladepompieri.ro
 
Compartimentul Informare și Relații Publice al I.S.U. Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?