Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

ULTIMA ORĂ! FOTO! Starea tinerei din Vidra, bătută de prieten, s-ar fi agravat; elevii și profesorii au organizat un marș împotriva violenței


Elevii și profesorii din Vidra au organizat, în această după-amiază, un marș al tăcerii, protestând astfel împotriva violenței, de orice fel. Ei au mărșăluit în tăcere, purtând în mâini pancarte, pe care puteau fi citite mesaje împotriva violenței, dar și câte o narcisă. Pe traseul parcurs, ei au fost însoțiți de polițiști și jandarmi. La miting au participat și trei preoți, care au parohii în comună. Când au ajuns la sediul primăriei din localitate, ei au fost întâmpinați de edilul Silviu Pintilie, care avea lacrimi în ochi. Acesta a spus că își dorește ca inițiativa elevilor să fie luată în serios și să nu se mai întâmple fapte cu violență.
Protestul a fost organizat în semn de solidaritate cu tânăra din Vidra, elevă a liceului din localitate, care a fost bătută crunt de prietenul său, ea fiind internată la Spitalul de Neurologie din Galați. Potrivit unor cadre didactice, în prezent starea de sănătate a fetei nu este chiar bună, din contră, s-ar fi agravat sâmbătă, ea nemaiputând fi supusă momentan niciunei intervenții chirurgicale. De la momentul internării, ea a fost supusă la două intervenții chirurgicale, dar starea sa nu a suferit nicio îmbunătățire. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?