Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

„Marș tăcut împotriva violenței“ la Vidra


Elevii Liceului din Vidra vor organiza, astăzi, un „Marș tăcut împotriva violenței”. Potrivit anunțului făcut pe facebook, „plecarea se va face din fața Liceului «Simion Mehedinți» Vidra la ora 12:00. Vestimentația să conțină o piesă albă (tricou/ cămașă)”. Elevilor li se pot alătura persoanele care condamnă violența, de orice fel.
Reamintim că la începutul lunii aprilie, o elevă a liceului din Vidra a fost bătută cu bestialitate de un bărbat din aceeași localitate. Tânăra, de 19 ani, a fost adusă în comă la spitalul din comună de către iubitul său, un bărbat în vârstă de 31 de ani, tot el fiind și cel cel care, pe fondul unui acces de gelozie, a bătut-o cu bestialitate.
Medicilor le-a fost greu să-și dea seama dacă fata, care avea chipul transfigurat în urma multiplelor lovituri primite, era aceeași persoană cu cea din buletin. Personalul medical a alertat imediat organele de poliție și au transferat-o apoi pe tânără la Spitalul Județean de Urgență. În urma investigațiilor medicale și a analizei CT s-a descoperit că aceasta a suferit leziuni cerebrale grave și a fost transferată de urgență la spitalul de Neurochirurgie – Galați. Imediat după comiterea faptei, agresorul a fost arestat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?