Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

”Am pierdut atât de multă energie încercând să-mi manipulez sexualitatea”, mărturisește Ricky Matin


Ricky Martin a declarat că a evitat ani de zile chiar relațiile platonice din cauza faptului că se temea că oamenii vor afla că este homosexual, relatează joi Press Association. Actorul și cântărețul în vârstă de 46 de ani și-a anunțat public orientarea sexuală în 2010, după ani de speculații privind sexualitatea sa. El a declarat pentru revista „Attitude” că până atunci s-a „supus” cu totul carierei lui. „Nu am deschis uși pentru noi relații și nu vorbesc despre relații romantice, vorbesc despre orice relație, pentru că nu voiam ca oamenii să mă cunoască prea mult”, a spus el. „Evitam chiar să stau și să am o relație cool cu niște producători uimitori sau mari regizori de film pentru că îmi era frică că dacă petrec mai mult de două ore cu mine și-ar da seama care este natura mea. Am pierdut atât de multă energie încercând să-mi manipulez sexualitatea”, a adăugat el.
Ricky Martin a jucat recent rolul partenerului lui Gianni Versace, Antonio D’Amico, în serialul „The Assassination Of Gianni Versace: American Crime Story”. El a spus că propria lui experiență de homosexual care se ascundea de ochiul public i-a folosit în rolul din serialul a cărui acțiune se desfășoară în anii 1990. „Nivelul de nedreptate cu care ne confruntam atunci ca comunitate era dur”, a spus el. „Am jucat orice rol încă înainte de a lucra la acest proiect. Am fost un gay care se ascundea și care îi făceam pe partenerii mei să se ascundă. Am avut relații cu alți bărbați care se ascundeau și am avut relații cu bărbați care nu se ascundeau dar din cauza mea au făcut acest lucru. Åži așa retrăiesc tot ce am făcut”, a mai declarat Martin.
Cântărețul este acum căsătorit cu Jwan Josef și au împreună gemeni și este încântat să fie o sursă de inspirație pentru alți homosexuali. „Ne place la nebunie! Nu este nici măcar pentru noi, este pentru copiii noștri (…) care se uită la noi pe covorul roșu și spun: „Ä‚ia sunt tăticii noștri, cât de tare!”. Actorul s-a declarat încântat să-i poată doza pe copii cu „respect de sine” și să-i facă să înțeleagă cât de uimitor este să facă parte dintr-o familie modernă. „Åžtim că purtăm acest steag și dacă este să-l purtăm, atunci să-l agităm foarte puternic”, a mai spus el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?