Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

O româncă de 14 ani din Spania, printre favoriţii celei de-a patra ediţii a „La Voz Kids”


O româncă de 14 ani din Spania, Flori Alexandra, a uimit juriul și publicul concursului „La Voz Kids” („Vocea Spaniei Junior”), criticile celor trei jurați și comentariile făcute de telespectatori propulsând-o în rândul favoriților la câștigarea celei de-a patra ediții a celebrului show de televiziune difuzat de canalul spaniol Tele5, notează site-ul Romaniaexpres.com.
Adolescenta nu locuiește decât de 5 ani în Spania, însă stăpânește limba spaniolă la perfecție, iar maturitatea ei se observă din felul în care vorbește despre viață și despre părinții ei, pe care îi apreciază pentru faptul că muncesc și se sacrifică pentru ca ea să poată deveni într-o zi o cântăreață cunoscută. Tânăra mărturisește că lacrimile mamei ei o fac să muncească cu și mai multă ardoare la împlinirea acestui vis frumos. „Ea îmi dă forța necesară să merg mai departe”, povestește tânăra româncă. „Sunt puțin emoționată, pentru că să te afli pe scena ‘La Voz Kids’; e ceva unic, e ceva care în viață se întâmplă o singură dată”, a declarat concurenta din Almonte înainte să urce pe scenă. „Cântatul este darul pe are îl am și întotdeauna va fi parte din mine”, a explicat tânăra de 14 ani, originară din comuna Bistreț (jud. Dolj), care pentru concurs a ales o melodie dificilă: „Stone Cold” a lui Demi Lovato.
Flori a fost ultima concurentă acceptată în concurs, cu ea toate cele trei echipe participante fiind complete. În etapa următoare, fiecare echipă primește îndrumarea mentorului, apoi concurenții sunt puși în grupuri de câte trei pentru a cânta împreună. La finalul cântecului, toți jurații urmează să își exprime părerile despre prestația celor trei, după care antrenorul va decide care dintre concurenți va rămâne în competiție. Tânăra româncă este deja creditată cu șanse reale pentru câștigarea acestui concurs: pe pagina oficială de Facebook a competiției, majoritatea celor care au comentat o văd pe Flori drept potențială câștigătoare a acestei ediții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?