Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Fotbal – Pauză în Liga a III-a, campionatele de juniori și competițiile județene!


•    Meciul dintre CSM Focșani 2007 și AFC Odorheiu Secuiesc a fost amânat!
•    Au fost amânate și jocurile echipelor de juniori U 17 și U 19 ale LPS-Prosport Focșani cu Suporter Club Galați și etapele de la acest sfârșit de săptămână din Superliga Altdorf Tehnik și Liga a V-a

    Fotbalul de până la nivelul Ligii a III-a inclusiv ia pauză de o săptămână! Comitetul Executiv al FR Fotbal a hotărât, ieri, ca, din cauza condițiilor meteorologice, să amâne pentru 3 aprilie etapa de campionat al Ligii a III-a din 23 și 24 martie. Au fost amânate și meciurile echipelor de juniori din acest weekend pentru 2 mai.
    Ca urmare întâlnirea dintre CSM Focșani 2007 și AFC Odorheiu Secuiesc programată inițial pentru 24 martie, se va juca marți, 3 aprilie.
    Echipele de juniori U 17 și U 19 ale LPS-Prosport Focșani vor disputa miercuri, 2 mai jocurile cu echipele similare ale ACS Suporter Club Galați, programate inițial pentru 24 martie. 
    La rândul său, din același motiv, Biroul de Urgență al AJF Vrancea a amânat jocurile programate la acest sfârșit de săptămână în Superliga Altdorf Tehnik și Liga a V-a. În Superliga Altdorf Tehnik, jocurile etapie a treia au fost fost reprogramate astfel: CSC Dumbrăveni – Național Golești, pentru joi, 29 martie, ora 17,00, FC Mausoleul Mărășești – Sportul Ciorăști, pentru miercuri, 11 aprilie, ora 17,00, Tractorul Nănești – FC Panciu, pentru miercuri, 11 aprilie, ora 17,00, Victoria Gugești – Voința Cîrligele, pentru 11 aprilie, ora 17,00. Etapa a patra a Superligii este programată pentru zilele de 31 martie și 1 aprilie, etapa a cincea, pentru 4 aprilie, de la ora 17,00, iar etapa a șasea, pentru 7-8 aprilie.

 
    Biroul de urgență al AJF Vrancea a mai decis ca întrecerea Ligii a V-a să înceapă la 31 martie, cu meciul dintre Dinamo Tătăranu și Unirea Milcovul, care se va disputa în nocturnă, de la ora 18,30, celelalte întâlniri ale rundei urmând să aibă loc la 1 aprilie. 
    Amânarea partidei de sâmbătă, 24 martie dintre CSM Focșani și AFC Odorheiu Secuiesc va permite protejarea gazonului de pe Milcovul care, altfel, ar fi fost deteriorat în operațiunea de îndepărtare a zăpezii și gheții de pe suprafața de joc. Însă va aduce pentru echipa de fotbal a Focșaniului un program foarte încărcat, urmând să aibă în zece zile patru jocuri: trei, în deplasare, la Aerostar Bacău, la 28 martie, la Metalosport Galați, la 31 martie, și cu Bucovina Rădăuți, la 6 aprilie și unul pe Milcovul, cu AFC Odorheiu Secuiesc, la 3 aprilie. Va fi un dificil test de anduranță pentru care formația antrenată de Vasile Burgă și Adrian Toma are la dispoziție încă o săptămână pentru pregătire, așa cum se întâmpla și ieri spre seară pe stadionul Milcovul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?