Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Un elev a ajuns la spital, după ce a căzut de pe o balustradă pe scările liceului


     Un băiat, care ar avea 11 ani, potrivit polițiștilor, elev al Grupului Școlar „Grigore Gheba” din Dumitrești, a ajuns ieri, în jurul prânzului, la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Focșani, după ce ar fi căzut pe scările unității de învățământ.  Potrivit unor surse, băiatul, împreună cu un coleg, se dădeau pe balustradă. Se pare că, din joacă, cei doi s-ar fi împins, iar cel de 11 ani ar fi căzut pe scări și s-ar fi lovit. Acesta a ajuns la spital unde medicii l-au diagnosticat cu  „traumatism cranio-cerebral închis, prin cădere de la alt nivel”.
      „Doi elevi s-au lovit în timp ce se jucau la o balustradă de la etajul I și au căzut. Unul dintre elevi nu a pățit nimic, în timp ce al doilea s-a lovit mai tare. Noi am chemat imediat medicul din localitate, care l-a evaluat până la sosirea ambulanței. Băiatul a fost cooperant tot timpul, nu avea nimic rupt, era lovit la o ureche”
, ne-a spus profesorul Durel Găloiu, directorul Grupului Școlar Grigore Gheba.
     Potrivit informațiilor furnizate de acesta, cei doi sunt elevi care creează probleme. Incidentul s-a petrecut în timpul orelor de curs, când toți profesorii erau la ore, cei doi fiind observați de femeile de serviciu pe hol, acestea anunțând incidentul. Conducerea unității de învățământ a luat decizia ca pe fiecare palier în parte să fie zilnic câte un profesor de serviciu, tocmai pentru a limita astfel de incidente. Cadrele didactice fac de serviciu în timpul pauzelor, pentru că în timpul orelor sunt la cursuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?