Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Șofer depistat la volanul unei mașini neînmatriculate


Cercetat pentru furt calificat

La data de 6 martie a.c., ora 15.00, polițiștii din cadrul Postul de Poliție Ploscuțeni au fost sesizați cu privire la faptul că, în perioada 3-6 martie a.c., persoane necunoscute au pătruns într-un imobil de pe raza comunei, prin forțarea ușii de acces și au sustras mai multe electrocasnice.
În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat doi tineri, de 18 respectiv 21 ani, ambii din comuna Ploscuțeni, bănuiți de comiterea furtului.
Prejudiciul, estimat la suma de 4000 lei, a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale.

La data de 6 martie a.c., ora 16.45, polițiștii Secției 2 Poliției Rurală Gugești s-au sesizat din oficiu despre producerea unui accident rutier soldat doar cu pagube materiale. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un autoturism staționat regulamentar.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Persoană depistată conducând un autoturism neînmatriculat

La data de 6 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au depistat un bărbat, de 35 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism care nu avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că autoturismul nu figura ca fiind înmatriculat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 7 martie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?