Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Actriţa Joan Collins spune că a descoperit secretul unei căsnicii fericite


Aflată la cel de-al cincilea mariaj, actrița Joan Collins spune că secretul unei căsnicii fericite este faptul că ea și soțul ei folosesc băi separate, relatează duminică Press Association. Vedeta în vârstă de 84 de ani este căsătorită din 2002 cu Percy Gibson, în vârstă de 52 de ani.
Actrița a declarat pentru suplimentul monden al publicației The Mail On Sunday: ”Suntem împreună nonstop, mai puțin atunci când sforăie și îi spun ‘Dragule, cred că ar fi mai bine dacă dormi în camera de oaspeți în seara asta”’. ”Michael Caine spunea la un moment dat că secretul unei căsnicii fericite sunt băile separate”, adaugă Joan Collins. ”Åžtiu că cei mai mulți oameni nu au parte de acest lux, dar oricând este posibil, în hoteluri, încercăm să respectăm această regulă. Chiar are efect.” ”Percy și cu mine ne organizăm viețile împreună, până la treburile gospodărești,” a mai spus actrița. ”Ne facem complimente tot timpul, dar sunt și prima care îi spune atunci când ia câteva kilograme în plus, iar el îmi spune dacă exagerez cu luxul”.
Vedeta din serialul ”Dynasty” a mai fost căsătorită cu actorul Maxwell Reed, cu actorul și cântărețul Anthony Newley, cu producătorul muzical Ron Kass și cântărețul Peter Holm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?