Ediția: Joi 18 iulie 2024 Nr. 6673
Ediția: Joi 18 iulie 2024 Nr. 6673

Bărbatul care a violat aceeași bătrână de două ori rămâne în arest


Bărbatul din comuna Nistorești, care a violat pentru a doua oară aceeași femeie, rămâne în arest. După ce a fost arestat preventiv de magistrații de la Judecătoria Focșani, Neculai G. a făcut contestație, iar dosarul său a ajuns la Tribunalul Vrancea. Magistrații au luat ieri în discuție contestația și au respins-o, menținând măsura arestului preventiv. „Respinge, ca nefondată contestația declarata de contestatorul G(…) N., în prezent aflat în Arestul I.P.J. Vrancea, împotriva Încheierii pronunțata de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Focșani la data de 08 februarie 2018, prin care s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durata de 30 zile. (…) obligă pe contestator sa plătească statului suma de 50 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare. (…) Definitivă. Pronunțată în Camera de Consiliu azi, 14 februarie 2018”, se arată în hotărârea instanței.
Bărbatul de 62 de ani a fost arestat săptămâna trecută, după ce la finele lunii ianuarie ar fi violat o bătrână de 81 de ani, din comuna Nistorești. Din anchetă a rezultat că în ziua de 28 ianuarie, victima a mers la biserică, iar după slujbă și-a mai petrecut timpul prin satul Herăstrău, comuna Nistorești, întâlnindu-se cu mai multe cunoștințe. În jurul orei 16.00, în timp ce se deplasa către casă, situată la o distanță de aproximativ doi kilometri de locul unde se afla, bătrâna l-a văzut pe inculpat într-un șanț. Între cei doi nu a existat nicio discuție, femeia continuându-și drumul către casă. Sursele noastre spuneau atunci că femeii i-ar fi fost frică de bărbat, asta pentru că în urmă cu mai mulți ani, peste 15, el ar mai fi violat-o o dată.
Nu după mult timp de la „întâlnirea” cu inculpatul care zăcea în șanț, acesta a ajuns-o din urmă pe femeie. A prins-o pe mână, într-o zonă nelocuită, și a dus-o cu forța într-un vagon, situat pe marginea drumului județean din localitate. A lovit-o cu pumnii și cu palmele și a amenințat-o cu un ciob de sticlă pe care l-a găsit pe jos, spunându-i că dacă se i va împotrivi, îi va tăia buzele și nasul. Cu toate acestea, bătrâna a încercat să opună rezistență, dar nu a reușit să-i facă față consăteanului său, care a început să o dezbrace și apoi să o siluiască.
Între timp, pe lângă vagon a trecut o persoană, care a auzit gălăgie. I-a spus unei femei că în vagon se întâmplă ceva, iar aceasta a mers repede să vadă despre ce este vorba. L-a găsit în vagon pe inculpat, dar și pe victimă. În momentul în care femeia a strigat la inculpat, acesta a fugit imediat de la fața locului. Victima a mers acasă după incident, dar pentru că nu se simțea bine, a ajuns la spital câteva zile mai târziu. Inițial, bătrâna a spus doar că a fost bătută, după care le-a spus anchetatorilor și despre viol. În urma agresiunii ea a suferit fracturi costale, echimoze și escoriații, care necesită 25-30 de zile de îngrijiri medicale pentru refacere. La audieri inculpatul nu a recunoscut că a violat-o pe bătrână.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?