Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Volei – Derbi pentru locul al treilea!


Formațiile aflate pe locurile al treilea și al patrulea în seria Est a Campionatului Național al Diviziei A 2 la volei feminin, Rapid București și CSM Focșani, se vor întâlni, astăzi, de la ora 13,00, pe terenul rapidistelor. Cele două echipe sunt despărțite de un punct. Victoria gazdelor ar fixa Rapidul până la finalul returului, pe locul al treilea. Ceea ce va însemna o adversară mai ușoară în prima fază al play-off-ului. Victoria oaspetelor ar pune CSM Focșani 2007 în situația de a temina pe locul al treilea în situația în care, în etapa ultimă a returului, va câștiga acasă partida cu CS Medgidia, surprinzătoarea ocupantă a locului al doilea în serie.
Dincolo de orice calcule, meciul de astăzi este dechis oricărui rezultat, chiar dacă în tur, la Focșani, bucureștencele s-au impus cu 3-2. Între timp CSM 2007 s-a întărit valoric după ce a transferat două jucătoare de Dvizia A1, de la Știința Bacău – Roxana Lungu și Karina Gorbe.
    Profesorul Marian Rădulescu are la dispoziție pentru acest joc pe Ana Boantă, Delia Lăzăroiu, Mihaela Tașkiran, Miruna Pușcă, Karina Gorbe, Ana Maria Brumă, Bianca Rusu, Camelia Lăzăroiu, Lavinia Ifrim, Roxana Lupu, Diana Georgescu, Livia Lupoae.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?