Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

MOARTEA unei rude, invocată de un tânăr care a tâlhărit angajata unei firme de pompe funebre


    Un tânăr de 27 de ani, din orașul Odobești, va fi judecat la Judecătoria Focșani într-un dosar în care este acuzat de tâlhărie. El a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, fapta fiind comisă în ziua de 8 ianuarie a.c.
    Tânărul a ieșit din pușcărie pe 12 decembrie 2017, fiind liberat condiționat. În ziua de 8 ianuarie a.c, el a ajuns de la Odobești la Focșani, cu un microbuz. A venit în municipiu cu scopul de a-și lua niște haine, având la el suma de 75 de lei. Când a ajuns în Focșani, tânărul s-a oprit la un bar și a consumat alcool, cheltuind 30 de lei din banii pe care îi avea la el. Pentru că ce-i rămăsese nu-i prea mai ajungea de nimic, s-a gândit că poate face rost de ceva bani furând.
    A luat-o la pas prin municipiu, iar în momentul în care a ajuns în zona unui hipermarket de pe strada Brăilei a intrat într-un magazin de pompe funebre sub pretextul că vrea să cumpere diferite obiecte pentru o rudă decedată. În magazin, tânărul a intrat în discuție cu vânzătoarea, solicitându-i acesteia în mod fictiv diferite articole. În timpul discuțiilor purtate cu vânzătoarea, tânărul a observat că pe birou era o sumă de bani. Profitând de faptul că persoana vătămată scria o panglică atașată unei coroane, inculpatul s-a dus către biroul pe care erau banii, moment în care a și împins-o pe femeie. A luat banii și în timp ce se pregătea să iasă din magazin a împins-o din nou pe persoana vătămată, care a încercat să-l oprească.
A reușit să iasă din magazin și s-a dus direct la microbuz, cu care a plecat către Odobești. Ajuns aici, tânărul s-a pus pe cumpărături, cheltuind toți banii. Nu s-a bucurat prea mult de ce și-a cumpărat, pentru că a fost identificat de polițiști și luat la audieri. Apoi, el a fost arestat preventiv. Femeia tâlhărită se constituie parte civilă în dosar cu suma de 500 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?