Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

ULTIMA ORĂ! Tânăr reținut pentru tâlhărie și conducere fără permis


REŢINUT PENTRU TÂLHĂRIE CALIFICATĂ
Miercuri, 7 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au reținut un bărbat, de 28 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de „tâlhărie calificată” și „conducerea unui vehicul pe drumurile publice, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce „.        
La data de 7 februarie a.c., ora 13.30,  Poliția Municipiului Adjud a fost sesizată de către un bărbat, de 47 ani, din localitate, cu privire la faptul că în cursul aceleiași zile, ar fi fost agresat de către o persoană necunoscută și deposedat de mai multe bunuri, prin amenințări.  
În cadrul cercetărilor efectuate în dosarul penal, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, polițiștii au identificat un bărbat, de 28 de ani, din județul Galați, bănuit de comiterea faptei.
Prejudiciul, constând în suma de 1400 lei, un telefon mobil și un lanț din aur, a fost recuperat integral și predat persoanei vătămate.
De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul de 28 de ani a condus un autoturism deși avea acest drept suspendat.
Cel în cauză a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță și a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Vrancea, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de „tâlhărie calificată ” și  „conducerea unui vehicul pe drumurile publice, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce „.        
Biroul de presă al IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?