Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

GALERIE FOTO: Fotbal juniori – După americani, la Prosport-LPS Focșani vin olandezii!


    Prosport-LPS Focșani, clubul sportiv care în vara trecută a avut acasă o acțiune comună cu școala de fotbal IproSkills Academy Chicago din SUA, a convenit și pentru vara viitoare o întâlnire internațională. La Focșani, la 9 iulie 2018 va veni o delegație a celebrei academii de tehnică individuală Voetball Total Control din Olanda, manageriată de Nyron Wau, fost jucător al PSVEindhoven. Între școala de fotbal focșăneană și Voetball Total Control au avut loc discuții în urma cărora „a ramas stabilit ca delegația olandeză să viziteze, să cunoască și să predea tehnica individuală copiilor de la Prosport-LPS Focșani. Nyron Wau va fi cel care va coordona toată acțiunea, alături de acesta fiind prezenți și alți tehnicieni (inclusiv antrenor de portari) de la PSV Eindhoven și RKSV Nuenen”, este precizat într-un comunicat primit de la clubul focșănean.     Cele două părți au mai convenit ca Nyron Wau, director coordinator al RKSV Nuenen și scouter al mai multor academii de fotbal, să semneze cu prilejul venirii la Focșani un acord de parteneriat prin care să se prevadă ca mai mulți jucători de la Prosport-LPS să plece în Olanda pentru a da probe de joc.
    La academia Voetball Total Control se află în pregătire un foarte talentat copil din România, Darius Bolma, care a jucat la Interstar Pitești, echipă cu care a participat de mai multe ori la Cupa Prosport, la Focșani.
    Anterior venirii la Focșani, în perioada 6-8 iulie, Voetball Total Control va organiza o activitate specifică la Bradu, în județul Argeș, unde timp de trei zile copii cu vârsta între 7 și 14 ani vor face 15 ore de antrenament, cu accent pe mișcările de bază, simțul și controlul mingii, dribling și fente în diferite forme de inițiere sau integrate în exerciții de tehnică a căror finalizare se va regăsi în exercițiu de tipul unu contra unu, doi contra doi etc. Fiecare copil participant la antrenamentul de la Bradu va primi tricou, șort, jambiere, bidon de apă, minge de fotbal și rucsac marca Voetbalschool Total Control. Prosport-LPS Focșani oferă celor interesați să-i ducă pe micii fotbaliști la activitatea organizată la Bradu în perioada 6-8 iulie de Voetball Total Control următoarele numere de telefon: 0757496138 – Adrian Dulcea, +310642715556 – Rareș Bolma și 0723217788 – Mihai Nicolae. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?