Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Baschet U 16 – CSM 2007-LPS Focșani joacă la Ploiești pentru intrarea în turneul semifinal!


    Juniorii baschetbaliști U 16 ai CSM 2007-LPS Focșani vor juca, de vineri, 9 februarie, până duminică, 11 februarie, inclusiv, în cel de-al doilea turneu de clasificare al Campionatului Național, care va avea loc la Ploiești. Focșănenii fac parte din grupa a 4-a, al cărei prim turneu a fost la Focșani, în perioada 19-21 ianuarie, cu participarea formațiilor CSS Sibiu, CS Agronomia București, CSM 2007-LPS Focșani, CSM Steaua Eximbank I București, BC Slam București și SC Sevlar Ploiești. Baschetbaliștii focșăneni, pregătiți de reputații profesori antrenori Petruț Mihai și Mircea Petrișor, au avut atunci o prestație care le-a permis să rămână în cărțile calificării pentru care vor juca la Ploiești la cel mai bun nivel posibil al lor!
    În Sala Polivalentă au pierdut primele două meciuri, cu Steaua și Agronomia, candidate la titlul național, au câștigat altele două, cu Slam București și CSS Sibiu, dar nu au reușit să depășescă Sevlar Ploiești, echipa care îi va fi principala adversară în cursa pentru calificarea în turneul semifinal. Așa cum mi-a spus după turneul de la Focșani profesorul Petruț Mihai, focșănenii au câștigat în anii anteriori la Ploiești – au jucat aceleași echipe la vârste mai mici – și o pot face și acum! Echipa va fi însoțită, ca în toate confruntările mai mult sau mai puțin decisive, de o frumoasă galerie alcătuită din părinți și bunici care le va oferi jucătorilor suportul moral de care au nevoie pentru a reuși o veritabilă performanță în primul lor an la U 16!
    Programul CSM 2007 – LPS în turneul organizat de Sevlar Ploiești:
vineri, 9 februarie, de la ora 10,00, cu Steaua Eximbank București; de la ora 16,00, cu Agronomia București; sâmbătă, 10 februarie, de la ora 10,00, cu BC Slam București; de la ora 18,00, cu CSS Sibiu; duminică, 11 februarie, de la ora 11,00, cu Sevlar Ploiești. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?