Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

VIDEO: Suporterii echipei de handbal a CSM Focșani 2007, implicați într-un accident la Călărași


    Microbuzul în care se aflau 20 de suporteri ai echipei de handbal a CSM Focșani 2007, care se întorceau de la meciul focșănenilor cu Dunărea Călărași, duminică seara, a fost implicat într-o coliziune cu un autoturism Skoda. În urma accidentului, care s-a produs în Călărași, nu au fost răniți printre suporteri. Aceștia au fost preluați de autocarul care se întorcea la Focșani cu echipa de handbal, toată lumea ajungând acasă în aceeași seară.
    Câțiva dintre suporteri mi-au declarat că, după ce a trecut de o intersecție semaforizată, șoferul microbuzului nu a sesizat că după circa 200 metri este o altă intersecție, de astă dată nesemaforizată. Nu a acordat prioritate de trecere, a fost lovit în plin de o Skoda și a fost scos de pe stradă, fără ca microbuzul să se răstoarne. „Am avut neșansa de a fi parte a unui accident, dar și șansa de a nu fi nimeni nevoit să meargă la spital. Nici dintre noi, nici șoferul. Am fost în multe orașe din țară, unde a jucat echipa noastră, dar niciodată n-am avut probleme. Sigur că vom mai merge să ne susținem echipa. Ne organizăm și mergem! Ne-am întors toți cu bine la Focșani și asta este cel mai important lucru”, ne-a spus unul dintre suporteri. 
    Purtătorul de cuvânt al IPJ Călărași, subcomisar de poliție Mihaela Ene, a declarat, pentru mediacalarasi.ro, că în accident au fost implicate două autovehicule – un microbuz și un autoturism. O persoană din autoturism a fost rănită. Victima a fost preluată de un echipaj de prim ajutor și transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul microbuzului a fost testat cu aparatul etilo-test, rezultatul fiind negativ.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?