Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Vești bune de la Elena! Tânăra mamă și polițistă poate fi operată, dar mai are nevoie de 20 de mii de euro!


    Lenuța Cernica, tânăra mamă și polițistă cu tumoră cerebrală, a ajuns la Hanovra, în Germania, și răspunsul pe care l-a primit de la medici este unul îmbucurător: ea poate fi operată. Are însă în continuare nevoie de sprijinul nostru. Iată ce a postat ieri pe pagina ei de Facebook: „Bună ziua, dragii mei! Astăzi am primit un răspuns mai mult decât îmbucurător și sunt foarte optimistă. Am fost programată pentru intervenția chirurgicală în data de 20.02.2018, la International Neuroscience Institute-Hannover. Dnul dr. Bertalanffy mi-a inspirat încrederea necesară. Până atunci încă mai am nevoie de sprijinul dumneavoastră, îmi mai trebuie aproximativ 20.000 euro, cu tot cu tratamentele postoperatorii în spitalizare întrucât viramentul banilor pentru operație se va face înainte de a ajunge la clinică. Mă bazez pe dumneavoastră să mă recuperez, ca la rândul meu să pot să mă revanșez și să ajut și eu alte persoane aflate în suferință. Vă mulțumesc încă o dată”.

Conturile în care pot fi făcute donații sunt:

Banca Garanti
Titular cont:CERNICA LENUTA
Cont lei
RO05UGBI0000232011326RON

Cont EURO
Titular : Cernica Valentin
Banca BRD
cont Iban: RO70BRDE400SV35203774000
cod SWIFT: BRDEROBU

Titulat cont: Cernica Valentin
Banca BRD
Cont IBAN:
RO82BRDE441SV99626704410

     Elena ne-a povestit că, într-o zi, pe când făcea un antrenament în sala de sport, a căzut din picioare și pur și simplu nu putea să-și controleze partea dreaptă. „Am ajuns la UPU Focșani, mi-au făcut o perfuzie și m-au trimis acasă. Dar eu știam că ceva nu e în regulă. Am fost la control la Neurologie și doamna doctor mi-a zis să fac imediat un tomograf. De aici, am ajuns de urgență la Spitalul Bagdasar Arseni din București, unde am stat o lună cu tratament, dar degeaba. Mi-a făcut mai mult rău. Mi-au făcut apoi biopsie, am așteptat din nou și rezultatul a fost că am tumoră cerebrală parietală profundă stânga, respectiv oligodendrogliom anaplazic. E o tumoră cu infiltrații, e mai complicat”, ne-a povestit Lenuța Cernica, de 30 de ani, care are un copil de un an și două luni.
    Agent principal Lenuța Cernica, polițistă la municipiu, la ordine publică, s-a remarcat de-a lungul timpului luând premii la concursuri sportive. La competiția de Unifight, dar și la Campionatul de Judo și la cel de Atletism și Cross al MAI participă de ani buni. În februarie 2016, pe când lucra la postul de poliție Tătăranu, a participat la concursul de frumusețe organizat de Ministerul Afacerilor Interne (MAI).
    Alexandra Flynn, fostă colegă de la Școala de poliție cu Lenuța Cernica, a creat un cont de ajutorare a acesteia pe renumitul site gofundme.com – https://www.gofundme.com/help-romanian-police-officer-helen. Aici pot dona românii plecați în străinătate și care vor să o ajute pe tânăra mamă și polițistă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?