Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Justin Timberlake i-a adus un omagiu lui Prince în timpul concertului din cadrul Super Bowl


Cântărețul american Justin Timberlake i-a adus un omagiu lui Prince, duminică, în timpul concertului susținut în pauza finalei Ligii americane de fotbal profesionist (NFL) – Super Bowl, desfășurată în orașul în care artistul a decedat în aprilie 2016, relatează AFP. Ca în fiecare an, mini concertul din timpul Super Bowl a fost așteptat cu nerăbdare de public și a beneficiat de resurse importante alocate de NFL care transformă finala sa, Super Bowl, într-un adevărat spectacol.
Prezent pentru a treia oară la acest eveniment, ceea ce reprezintă un record, Justin Timberlake a avut o apariție temperată, încheiată în public cu un selfie realizat alături de un fan. La jumătatea spectacolului său, Timberlake s-a așezat la pian în timp ce pe teren a fost desfășurat un banner uriaș pe care a fost proiectată imaginea lui Prince. ”Aceasta este pentru tine, Minneapolis!”, a strigat Justin Timberlake înainte de interpreta unul dintre marile sale succese ale lui Prince, „I Would Die 4 U”, într-un duet virtual alături de artistul care și-a petrecut cea mai mare parte a vieții în acest oraș înainte de a muri subit, la 57 de ani, în urma unei supradoze de analgezice.
În cadrul mini concertului său, Timberlake a oferit publicului un potpuriu cu cele mai mari succese ale sale, precum „Rock Your Body”, „Can’t Stop the Feeling”, „SexyBack”, „My Love” sau „Filthy”. Cântărețul în vârstă de 37 de ani și-a lansat vineri cel de-al cincilea album, intitulat „Man of the Woods”. Niciun incident nu a fost înregistrat în timpul concertului din cadrul Super Bowl de duminică, la 14 ani de la evenimentul considerat scandalos, petrecut în urmă cu 14 ani și intitulat generic „nipplegate”.
În 2004, Justin Timberlake a concertat alături de Janet Jackson la Super Bowl, iar în timpul piesei ”Rock Your Body” a avut loc un incident care a consacrat expresia ”defecțiune a garderobei”. În timp ce interpreta versul ”I’ll have you naked by the end of this song” (”Te voi dezbrăca până la sfârșitul melodiei”), Timberlake a smuls o parte din vestimentația purtată de Jackson expunând sânul drept al acesteia, acoperit doar cu o decorațiune argintie. Momentul, care fusese pregătit de cei doi artiști deși ei nu au recunoscut-o niciodată în mod public, a declanșat un val de indignare și a afectat cariera lui Janet Jackson, mult mai mult decât pe cea a lui Timberlake, notează AFP. Ulterior, Jackson și-a cerut scuze, iar Comisia Federala de Comunicații (FCC) a luat măsuri severe catalogând evenimentul drept ”conținut indecent”.
Justin Timberlake a dat asigurări, joi, că Janet Jackson nu-l va însoți și anul acesta la Super Bowl. De asemenea, în weekend, artista a pus capăt zvonurilor potrivit cărora ar urma să aibă o reuniune-surpriză cu Timberlake în cadrul spectacolului din pauza Super Bowl.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?