Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

INFOPOL


A condus un auto neînmatriculat

La data de 4 februarie a.c., ora 10.00, polițiștii au depistat un bărbat, de 48 ani, din comuna Obrejița, în timp ce conducea un autoturism pe DN2-E85, în afara localității Dumbrăveni. În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat faptul că autoturismul figura ca fiind radiat din circulație din data de 06 aprilie 2017. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat.

La data de 3 februarie a.c., ora 08.30, polițiștii Serviciului Rutier au depistat pe DN2 E85, pe raza comunei Garoafa, un bărbat, de 39 ani, din județul Vaslui, în timp ce conducea un autoturism a cărui autorizație de circulație provizorie era expirată din data de 15 noiembrie 2017. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism, deși avea permisul de conducere anulat

La data de 4 februarie a.c., ora 16.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au depistat un bărbat, de 37 de ani, din municipiul Bacău, județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 119 A, din comuna Homocea. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul avea permisul de conducere anulat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Dosar penal pentru conducere fără permis

La data de 3 februarie a.c., ora 16.40, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Odobești au depistat pe raza comunei Mera un bărbat, de 29 ani, din localitate, în timp ce conducea un moped fără a fi înmatriculat și fără a poseda permis de conducere  pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu.

Biroul de presă al IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?