Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Kate Winslet spune că a luat „decizii neinspirate” atunci când a lucrat cu anumiţi bărbaţi de la Hollywood


Actrița Kate Winslet a declarat într-un interviu recent că are „regrete amare” după ce a lucrat cu anumiți „bărbați influenți” de la Hollywood, informează Press Association. Vedeta britanică, în vârstă de 42 de ani, a devenit foarte emoționată atunci când a vorbit public, în urma scandalului sexual care a zguduit industria cinematografică, despre „deciziile neinspirate” pe care le-a luat în anumite momente ale carierei sale. Kate Winslet joacă în noul film al regizorului Woody Allen, „Wonder Wheel”, și a câștigat premiul Oscar pentru rolul din „The Reader”, un film distribuit de compania deținută de mogulul căzut în dizgrație Harvey Weinstein. Harvey Weinstein a negat toate acuzațiile de întreținere a unor raporturi sexuale neconsensuale.
Deși nu a rostit niciun nume, Kate Winslet, care a susținut un discurs după ce a fost premiată la gala London Critics’s Circle Film Awards, a spus: „Există regizori, producători, oameni influenți care, timp de decenii, au fost premiați și aplaudați pentru operele lor foarte apreciate atât de asociațiile de critici, cât și de spectatori”.
„Într-adevăr, mulți actori au cariere înfloritoare datorită, parțial, rolurilor interpretate în filmele lor. Mesajul care ne-a fost transmis timp de mulți ani a fost acela că era cel mai înalt compliment din lume să fii distribuit în roluri oferite de către acei bărbați”, a adăugat vedeta britanică. „În contextul în care femeile din lumea întreagă și provenind din toate păturile sociale au participat la un marș weekendul trecut, încă o dată, pentru a fi împreună și pentru a vorbi împotriva hărțuirii, exploatării și abuzului, am înțeles că nu aș putea să fiu aici în această seară și să păstrez pentru mine anumite regrete amare pe care le am după ce am luat câteva decizii neinspirate acceptând să lucrez cu indivizi cu care îmi doream să nu colaborez”, a mai spus Kate Winslet. „A devenit clar pentru mine că dacă nu aș fi spus nimic, atunci tăcerea mea s-ar adăuga chinurilor prin care au trecut multe femei curajoase, dar și bărbați”.
Kate Winslet, care a refuzat să îi mulțumească lui Harvey Weinstein în discursul ei din 2009 după ce a câștigat premiul Oscar pentru rolul din filmul „The Reader”, a rostit aceste cuvinte duminică seară la gala London Critics’s Circle Film Awards, organizată la Londra, unde a primit din mâinile actorului Jude Law premiul Dilys Powell pentru excelență în film.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?