Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

GALERIE FOTO: Taekwondo – Patru focșăneni de la Addras Taekwondo – CSM 2007, la Cupa Europeană a Președintelui pentru copii!


    Patru foarte tineri sportivi legitimați la Addras Taekwondo – CSM Focșani 2007 vor concura, la sfârșitul acestei săptămâni, la „Cupa Europeană a Președintelui pentru copii”, competiție ce va avea loc la Sindelfingen, în Germania. Cei patru sunt Denis Fodolică, copii masculin 7-8 ani, -26 kg, Ștefan Vasilache, copii masculin 9-10 ani, -43 kg, Anastasia Dochioiu, copii feminin 7-8 ani, -26 kg, Sabin Dochioiu, copii masculin 9-10 ani, -32 kg.
    „Cupa Europeană a Președintelui pentru copii” are și o secțiune pentru echipe alcătuite din un părinte și un copil. Este proba „Family Poomse” la care focșănenii vor concura în formulele: Denis Fodolică/Cătălin Fodolică – tată; Ștefan Vasilache/Bogdan Vasilache – tată; Anastasia Dochioiu/Sabin Dochioiu/Adrian Dochioiu, tată și antrenor.
    Tot la finalul săptămânii, la Brașov, sportivii focșăneni Nicu Chirilă, la seniori -68 kg. și Vlad Zebacinschi, la juniori -55 kg. vor concura la „Cupa României la autoapărare”. 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?