Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Actriţa Meryl Streep vrea ca numele său să fie marcă înregistrată


Meryl Streep, cea mai apreciată actriță a generației sale, a început demersurile pentru a-și înregistra numele ca marcă, informează Reuters luni. Cererea a fost depusă la Biroul de Invenții și Mărci al Statelor Unite pe 22 ianuarie, potrivit evidențelor. Actrița solicită ca numele Meryl Streep să fie înregistrat pentru ”servicii de divertisment”, apariții în filme, discursuri publice și autografe.
Streep, în vârstă de 68 de ani, și-a mărit săptămâna trecută lista record de nominalizări la Oscar cu cea de-a 21-a pentru rolul din ”The Post”. De-a lungul carierei de 40 de ani pe scenă, la televiziune sau pe marele ecran, a câștigat trei Oscaruri, trei premii Emmy și șase Globuri de Aur. Nu se cunosc încă motivele care au determinat-o pe Streep să facă demersurile pentru o astfel de înregistrare în acest stadiu al carierei, iar avocatul și agentul său de presă nu au dorit să comenteze luni, precizează Reuters.
Numeroase celebrități și-au înregistrat numele sau alte sintagme ca măsură de protecție a proprietății intelectuale și pentru a împiedica să le fie folosite fără permisiune în scopul câștigurilor financiare. Taylor Swift a făcut 60 de astfel de cereri în ultimii 10 ani, potrivit Biroul de Invenții, inclusiv pentru sintagme din cântecele sale cum ar fi ”Sick Beat” sau ”Nice to meet you. Where you been?”. Cererile artistei vizează folosirea acestora pe îmbrăcăminte, accesorii de păr și agende.
Săptămâna trecută, Streep s-a alăturat distribuției celui de-al doilea sezon al premiatului serial HBO ”Big Little Lies” în care va interpreta rolul mamei personajului interpretat de actorul suedez Alexander Skarsgard.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?